Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi, že tvůrci se až moc snaží o to, aby jejich film byl cool a odvázaný - ve stylu: koukejte, jak koncept friends with benefits může krásně fungovat, pokud s tím oba souhlasí! Pečeme na romantiku, tohle je přece 21. století!Problém je, že a) mezi Dylanem a Jamie je od začátku cítit takové to mýtické romantické pouto (viz scéna, kdy ho vzala na střechu té budovy, kam nikdy dřív nikoho nevzala). A za b) Dylan i Jamie nejsou vyrovnaní jedinci - oba přiznávají, že mají citové problémy. Na mě to působilo, jako by se spíš vztahu báli, ne že jim jde jen o sex a o zábavu. Ale to je jen má psychologická troška do mlýna. Oba hrdinové jsou moc sympatičtí, film je vtipný, chytrý a pěkně odsýpá. Už kvůli chemii mezi sympaťákem Timberlakem a krásnou Milou Kunis stojí za zkouknutí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsem si myslel, že Michael Bay změnil žánr. Tak rychlý sled scén a situací je na romantickou komedii docela nezvyk. Po nemastném neslaném Hlavně nezávazně nicméně přichází letos už druhý přírůstek do hodně hubené rodiny podobně laděných jednohubek (pomůžeme si bez citů pod peřinou). A má jeden velký trumf. Justin Timberlake a Mila Kunis si totiž sedli jak prdel na hrnec. Jejich chemie je parádní, taková tu zase dlouho v daném žánru nebyla. Působí nesmírně svěže, přirozeně. Konverzační romantika má neuvěřitelné tempo, Kunis nadprůměrnou vyřídilku, Newyorčanka za hošana z LA dokončuje věty a naopak, pošťuchují se popkulturními odkazy, zesměšňují romantická klišé.. A ještě u toho vypadají dobře!! Konec už je bohužel klopýtavý, přesto za 4*.. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď Mila na začiatku komentovala filmy s Heiglovou, chcel som to hneď vypnúť. Prišiel by som o Jump Jump v Timberlákovom podaní vyzlečeného do pol pása....takže netreba nikdy robiť nepremyslené činy! Scenár predvídateľný, samé klišé, potrebná roztržka čerstvých milencov s následným udobrovaním a tak ďalej.....Na druhú stranu vás film vtiahne, hlášky a chémia fungujú a vyznieva to proste celé úprimne..... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Něco málo ze života tam je, šikovným scénáristou je to navíc načechráno do velmi efektní dialogové smršti. Bohužel film v závěru dojede přesně na to, z čeho si předtím víc jak dvě třetiny stopáže dělal srandu, tedy na obehraná klišé všech romantických filmů široko daleko… ale díky skvělým hercům mi to připomnělo, že i chlapi mají jemnou citlivou duši, která se občas nechá dojmout. :) [Blbý je, že jediným výraznějším dojmem den po zkouknutí je maximálně luxusní postavička Mily Kunis.] ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nevim, co je vtipnejsi, jestli kontrast mezi idealistickým biochlapcem z L.A. a newyorskou headhunterkou, nebo naivita, ze by koncept friends with benefits mohl dlouhodobe fungovat. Nicmene poctive priznavam, ze uz ve tretim filmu v rade Justin N´Sync Timberlake velmi dobre HRAJE. Mozna to ma neco spolecneho s tim, ze vsechny jeho postavy do jedine jsou na mlaskavou hollywoodskou facku. P.S. Zapletku otcem a podobne melodramaticke (=citovevyderacske) linie priste vynechat. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Severoamerické tržby dosáhly 55,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 149,5 mil. (NIRO)
  • Natáčení choulostivých scén okomentovala Mila Kunis (Jamie) slovy: „Svléknout se před Justinem mi nedělalo potíže. Nemívám problémy se sebevědomím a se svým tělem jsem maximálně spokojená. Když se však na mě upíraly zraky všech členů štábu a pomyslela jsem si na to, že mě takhle uvidí celý svět, to až tak příjemné nebylo." (Sufferer)

Reklama

Reklama