foto

Michael Hitchcock

  • nar. 28.7.1958 (62 let)
    Defiance, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2016 Mascots
2015 Fresno
2011 Super 8
Ženy sobě
2010 For Christ's Sake
Pete Smalls Is Dead
Utajená operace
2009 Big Red (TV film)
2008 Filmová hvězda
Každý má svůj sen
2007 Chechták
Divočáci
2006 Danny Roane: First Time Director
Hurá do basy
Nominace na Oscara
2005 Láska v horách
Serenity
Svádění
2003 Sol Goode
Soul Mates
Vichřice
2002 Brouk
Zamilovaná do vraha
Šerif
2001 Před svatbou ne!
2000 Nejlepší show
1999 Can't Stop Dancing
Dill Scallion
Happy Texas
1998 Špinavý kšefty
1996 Domácí vězení
Shooting Lily
Čekání na Guffmana
1993 The Making of '...And God Spoke'

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Lunární habitat (E04)
Goldbergovi (TV seriál)
Island Time (S07E19)
2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm In Love (S04E17)
I'm Almost Over You (S04E11)
I Need Some Balance (S04E09)
2018 Fortune Rookie (TV seriál)
Trial & Error (TV seriál)
Barcelona (S02E10)
A Big Break (S02E09)
Bad Instincts (S02E08)
další epizody (7)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I See You (S04E06)
I'm On My Own Path (S04E03)
I Am Ashamed (S04E02)
další epizody (6)
2017 Nobodies (TV seriál)
Call My Agent (S01E04)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Blurb (S06E07)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh and I Go to Los Angeles! (S01E13)
Josh and I Work on a Case! (S01E12)
2015 Glee (TV seriál)
The Hurt Locker: Part 2 (S06E05)
2014 Idiotsitter (TV seriál)
2013 Úplně normální (TV seriál)
The Big Day (E22)
The Goldie Rush (E12)
Glee (TV seriál)
Love, Love, Love (S05E01)
2012 Úplně normální (TV seriál)
The Godparent Trap (E07)
Baby Clothes (E03)
Pilot (E01)
Glee (TV seriál)
Makeover (S04E03)
2011 Up All Night (TV seriál)
Mr. Bob's Toddler Kaleidoscope (S01E05)
Tara a její svět (TV seriál)
The Good Parts (S03E12)
Train Wreck (S03E10)
The Electrifying & Magnanimous Return of Beaverlamp (S03E07)
další epizody (5)
Larry, kroť se (TV seriál)
Vow of Silence (S08E05)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Tie (S02E08)
Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)
Party Down Company Picnic (S02E07)
Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
Open House (S02E10)
The Family Portrait (S02E09)
další epizody (8)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Vlasografie (S01E11)
Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Zlozvyky (S02E03)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E18)
2006 Lovespring International (TV seriál)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Já mám tátu rád (S02E04)
2004 Pilot Season (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Best Man for the Gob (S01E19)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2003 On the Spot (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Nejlepší vánoční dárek (TV film)
Satanova vyšší dívčí (TV film)
1996 Domácí vězení
1995 Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1991 Kam tě den zavede

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Finding My Bliss (S04E14)
I'm Almost Over You (S04E11)
2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
Nathaniel is Irrelevant (S03E13)
2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh Is a Liar (S03E03)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
Who's the Cool Girl Josh Is Dating? (S02E07)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh and I Are Good People! (S01E05)
Glee (TV seriál)
What the World Needs Now (S06E06)
2014 Glee (TV seriál)
Opening Night (S05E17)
2013 Glee (TV seriál)
The End of Twerk (S05E05)
Girls (and Boys) on Film (S04E15)
2012 Glee (TV seriál)
The Role You Were Born to Play (S04E05)
Velký bratr (S03E15)
2011 Glee (TV seriál)
Souboj (S03E06)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Glee (TV seriál)
Child Star (S06E09)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky