Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (564)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rachel McAdams od dob, kdy šaškovala ve filmech jako Hot Chick dospěla závratnou rychlostí a k mé nelibosti jde od jedné Hollywoodské pecky k druhé, jelikož právě ona je snad jedinou viditelnou chybou na téhle sympatické romantické drámokomedii podle předem jasného a nalajnovaného scénáře.Další film, který funguje výrazně v páru a při romantickém muckání, nebýt toho, zřejmě by bylo moje hodnocení poněkud menší, ale ve vztahu se asi nakonec ze všech chlapů stanou nakřáplí romantický dušičky, i když je pravda, že mě kdejaká přeslazená muckárna dokázala zaujmout už dřív.Tejtum mi překvapivě hodně sedl a přesto, že se jeho žena chovala jako naprostá píča, jsem mu tu snahu věřil a přál mu šťastný konec, už jen pro to, že Scott Speedman je tu fakt výstavní sova Pálená.Romantický kýč který funguje.75%. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru povedená záležitost, ačkoli prostředek filmu byl slabší - v podstatě to byla jen taková výplň mezi vydařeným začátkem a rovněž vcelku zdařilým koncem, díky kterému ve mně ve finále nakonec převládají pozitivní dojmy.. takže slabší čtverka a skvěle pasující tečka v podobě Pictures Of You na závěr :) ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Až na ten trochu nasilu naaranžovaný spokojený život, se mi to líbilo. Jenom jsem asi pár věcí nepochopila, nebo komu z vás přijde romantické, když si váš partner prdne a vy jako reakci na to zavřete okénko, to má být jako důkaz lásky? Po nehodě to příběh mělo, dokonce mě to do něj vtáhlo, takže já si nemám až tak na co stěžovat. Jen až si holky nevzpomenete, že takovej fešák jako Tatum je váš muž, asi fakt máte něco s mozkem:) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Už při vstupu do sálu jsem se zalekl těch slintajících holek sedících na dvojsedačkách, čekajících na Tatuma v trenkách. Jelikož sem hero jak cyp, sebral jsem všechnu odvahu a zasedl. Co mně nasralo vzápětí už nebyli fanynky, ale kupa reklam, ne trajleru na filmy, na které bych se moh eventuelně těšit, ale nějaká kuchařka s vycpaným potkanem a reklama na oči, či nějaký filmový festival - kurva hotova propaganda, ale že by mne nalákali na nějaký film, to ne! (CineStar, CineStar...) Protože oficiálně patřím do klubu "romantická sračka" nemoh jsem si nechat ujít tak krásně sladkou, emocionálně vypjatou filmovou lahůdku. Sem romantik od kosti a proto sem se vžil do Leove kůže a donesl Paige růže! Jenomže slečna mně nepoznala, s růžema mně do prdele hnala! Ještě malou chviličku a už bych byl vyronil sluzičku. 4/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - Ale jo, Rachel a Channing je pěkný pár, slušelo jim to :) Pěkně a citlivě natočené romantické drama. Závěr by mohl být trochu jiný - tohle byl v podstatě happy-end, ale pokud to je podle skutečné události, tak pak je to v pořádku. 75% (with J.) // (24.2.2013) PRIMA LOVE - Druhé promítání jsem si dal necelý rok poté, tentokrát s CZ dabingem. Mohu říct, že ten mi dojem z filmu nezkazil. Dvojice Ježková + Libert mi na hlavní dvojici určitě sedla. Hodnocení nechávám, pěkný romantický film to byl. 75% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)

Reklama

Reklama