Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 4

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 4

Recenze (99)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Moriaci majú konečne vlastný animák, a dokonca vedia cestovať v čase ! Dejovo primitívny animovaný film, ktorý je určený všetkým vekovým kategóriam, sa rýchlo mení na bláznivú sci-fi komédiu a dvoch výborných postavách, kde ostatné slúžia iba na dotváranie deja. Hlášok a gagov je neúrekom, jednoduchý príbeh prinesie zopár akčných scén v peknej animácii, no do kina by som na to určite nešiel. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Tady není co rozepisovat.Od snímku jsem si nic nesliboval a nakonec jsem byl i potěšen.Je to trhlé,ale v tom správném slova smyslu a dokonce se i dospěláci donutí zasmát.Nic extra to není ,jedná se o příjemnou oddychovou záležitost.Sem tam vtip,sem tam grimasa.Děj je zcela nesmysl,ale nezapomínejme,že se jedná o pohádku.Animaci bych zařadil mezi ty lepé zpracované,Vaše dítka určitě zabaví. TRHLÉ!!! ()

Reklama

Pignon 

všechny recenze uživatele

Synopse trochu stojí na vodě, ale vykreslení světa krocanů má své kouzlo. Jsou tam fakt asi 4 velmi vtipná místa. "To je tátova sekretářka, má ho hrozně ráda, ale nesmí se to říkat nahlas" Honění červené tečky směčkou loveckých psů coby snaha odlákat je od pronásledování a krocaní bodyguard, který se k nim přidá je taky milá blbůstka. Rodičkovské varování: Děti do 7 let na to neberte, jenom se ptají a ničemu nerozumí. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Klasický animák, který nepřináší nic nového, snad jen to cestování v čase. Jinak je to klasika lineární děj s povinným zvratem, předvídatelným koncem a samozřejmě nesmí chybět lovestory. Vtípky a zábavné momenty tu byly, ale jak už jsem psal v úvodu žádná originalita takže hezký průměr s malým plus za hrátky s časem. Pokud se chcete odreágovat a pobavit tak si tento film pusťte, jinak se na to vykašlete o nic zásadního nepřijdete. Hodnocení: 55/100. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici, keď moriaci len nezáväzne blbnú som sa bavil a smial každú chvíľu. V druhej, keď sa viac tlačí na príbeh, emócie a drámu a humor sa takmer úplne vytratí to zas nestálo za veľa. Animačne prinajlepšom priemerné, ale akcia vyzerala aj na pomery tohto filmu biedne. Nakoniec teda priemerné hodnotenie, čo ma dosť mrzí, lebo spočiatku to vyzeralo na nečakanú pecku. A to som od toho nečakal po ukážkach nič dobré. 6/10 ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Keď pri núdzovej evakuácii skáču moriaky do vody, jeden z nich vykríkne: „Geronimo!“. Tento príbeh sa však odohráva na začiatku 17. storočia a Geronimo žil o viac než 200 rokov neskôr. (ČSFD)
  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)

Reklama

Reklama