Reklama

Reklama

Knights of Badassdom

Trailer 1

Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.
Komedie Joea Lynche je splněným snem geeků a larperů nejen díky své zápletce, ale i hereckému obsazení. Mezi protagonisty hlavních rolí totiž najdeme taková jména jako Ryan Kwanten (True blood), Summer Glau (Firefly) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny). (Drirr)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Rádoby zábavná geekovina, která však nemá kromě sympatického seriálového obsazení a fajn nápadu vůbec co nabídnout. Většina nápadů a povedených fórků totiž zřejmě zůstala na papíře a diváci dostanou jen utrápenou metalovou křeč, v níž Peter Dinklage párkrát zahláškuje, Danny Pudi hraje dašího Abeda a Summer Glau je hot. To je ale na potenciál celého projektu docela málo. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když si ještě před premiérou přečte popisek nějakého filmu a obsazení a začnete se na ten film těšit. samozřejmě, že ten pocit znáte. Já měl tenhle pocit u toho filmu, jelikož jsem věřil, že by to mohla být moc fajn podívaná. Jenže se někde stala chyba a film není, tak odvázaný a zajímavý jak se na první pohled zdál. Zajímavý nápad, trochu horší režie a spoustu zajímavých seriálových herců, kteří nejsou moc dobře využity. Jen považte v jakem filmu by se jinak sešli hvězdy z Firefly, True Blood, Community a hlavně Game Of Thrones doplněné o Steva Zahna. Je to docela škoda, že z filmu nepodařilo vytěžit trochu více, ale zas na druhou stranu, film dokáže dobře pobavit a můžete u něho klidně vypnout a kochat se herci a herečkami. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chápem, že tento film je primárne určený pre nadšencov LARP, dungeons & dragons a RPG fanúšikov, ktorí na tom reálne ulietavajú a budú cieľovou skupinou. Ja som to pozeral z 2 dôvodov; prvým bol horor, ako jedno z prítomných subžánrových zaradení a druhým dôvodom je prítomnosť Summer Glau. Ako horor (a vlastne ani ako fantasy či komédia) ma to však vôbec nezaujalo a Summer je tak jediným dôvodom, prečo som pri tejto (pre mňa) absolútne trápnej spatlanine vydržal až do konca. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejvíc mi to připomnělo britské Zabijáky lesbických upírek a to jak obsahem, tak provedením. Knights of Badassdom jsou o něco více našláplí, zejména co se týká gore, ale zejména druhá půlka je scénáristicky dost chatrná a i technické provedení hapruje. Škoda, fakt to mělo potenciál. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme se těšil z mnoha důvodů. Jednak, zde mělo jít o metalovou hudbu, LARP (nehraji ale je zajímavý), žánr filmu a v neposlední řadě pohlednou Summer Glau. Výsledek je bohužel ve všech ohledech dosti rozporuplný. Metal tu hraje, ale, pro mne, ne moc kvalitní a ještě se tu hází, že hrdinova kapela hraje black metal, či dokonce doom metal a zatím nehráli ani jedno z toho a to ani zdaleka. LARP část byla fajn. Žánrem to sedělo a Summer byla krásná. Efekty byly dosti průměrné a on ani ten děj nebyl bůhví co... Ona ani ta potvora se nechovala Succubus (viz zabití té holky, či na záchodech), jednou to byl spíše Incubus a jindy zas "obyč zaiják". Ten přerod se též příliš nepovedl.. Zvažoval jsem pouhou 1*, ale přihmouřím oči a dávám 2z5. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)
  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama