Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě baví, že nějací lidé tuhle soutěž neviděli nebo jí zaškatulkují úplně nevhodně a dají tomu odpad! Že by chtěli být "in"? Já naopak jsem spokojen. Britská verze se mi líbila a Prima obstála velmi dobře. Porota je super - Bílá je úžasná, o Krausovi mluvit nemusím. Konečně jsem se dočkal nové moderátorské krve. Hlavní je ale to, že v první části nějací talenti byli, antitalenti zas na druhou stranu pobavili. Účel to splnilo, tak co vlastně chcete (ne všichni)? ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Lepší než konkurenční pořad, ale opravdu jen o malý chloupek. Oba tyto pořady jsou zbytečné a postradatelné, ale já je celkem můžu. Mám rád když se objeví někdo kdo něco umí a stojí to za to... Jako pedagog si ale myslím, že malé děti by nikdy neměli vidět nějakého blbce žonglovat s motorovkami a td... Ten byl sice na nově, ale jen jsem chtěl říct, že ne každý kdo jim příjde na kasting by měl jít bezhlavě do televize... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak řiká většina. Talentmanie je trapná až to bolí, trapnější pořad jsem snad ještě nikdy neviděl. Ta marnost okopírovat "Got Talent" a udělat si svojí soutěž je naprosto ubohá. Česko Slovensko má talent ví z čeho má těžit, má dva parádní moderátory a výbornou porotu v čele s respektovaným Jaro Slávikem. Co můžete chtít víc? ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zavedený formát nezklamal. Tedy abych to uvedl na pravou míru - Prima nezklamala, protože už před lety to bylo naopak - Nova s velkým "haló" přitáhla Velkého Bratra a Prima kontrovala obdobnou reality show VyVolení. Ač nadcházející ročníky neměly směrodatnou sledovanost, zde Prima jasně uhájila svou vedoucí pozici coby nejlepší inteligentně-komerční televize. Teď se role obrátily a Prima opět prokázala, kdo je lepší. Ano, Nova má (z pohledu nemainstreamového diváka) handicap formou úděsných bavičů Trošky, Mareše a Šeredové a to je ještě víc nudné v kontrastu ostříleného Krause nebo dvojice Prachař-Rausch. Souběžně s mým komentářem vyšel na Novinkách článek (zřejmě propaganda Novy) http://www.novinky.cz/kultura/209964-cesko-slovensko-sice-ma-talent-ale-moc-prekvapeni-se-nekonalo.html Očividně zklamaná z přebytku hudebních čísel. Co asi čekali, když v Americe i Británii bylo to samé? Copak někdo chce, aby se vytratilo klasické "Co čech, to muzikant." ? Chválím nejen úspěšné okopírování světového formátu (VČETNĚ srandistické dvojice v zákulisí) ale i výběr čísel, který jen v prvním díle obsáhl vše od hvězdné pěchoty (a nejen pěvecké) po úspěšné lidi ve všemožných oborech, kde se hraje na styl a skóre za triky. A už jen za ty metalové děti hvězda vzhůru. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama