Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

První díl stačil. Mareš je s každou další show trapnější, nad složením poroty zůstává rozum stát (už Troška je sám o sobě hodně podivnou volbou, ale co tam dělá ta Šeredová?) a z celého pořadu jsem měl asi takový dojem, jako že si na Nově řekli "Prima koupila originální formát, musíme rychle uplácat nějakou kopii, ať nad náma nemá výhodu". No a tak uplácali tenhle trapný plagiát. Je pravděpodobné, že sestřihy z castingů a pozdější díly budou vypadat jinak než ten zahajovací díl, ale už jen za ten si to odpad zaslouží. Nova chtěla mít start své show bombastický za každou cenu a dopadlo to spíše odpudivě. Jaký má smysl vysílat živě dvě a půl hodiny ze zámku (a jen tak mimochodem, proč zrovna zámek?), kde Mareš vítá členy té strašlivé poroty, sem tam si jde promluvit s nějakým soutěžícím a čas od času do toho hodí nějaký prostřih z castingů? No a do toho ještě několik estrádních vystoupení a zakončení velkým ohňostrojem. Nejsem fanouškem těchto reality show, ale ČSMT na Primě je mnohem, mnohem lepší a hlavně má nějakou úroveň, tady Nova klesla na úplné dno. Doufám, že celá Talentmania skončí neuvěřitelným fiaskem, aspoň by byl od těchto nováckých show a nejspíš i od Mareše na chvíli pokoj... ()

Reklama

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Nova je (ehm) nečekaně naprosto trapná. Milionkrát viděný Mareš, trapná porota a stovky dalších klišé ... zkrátka klasika. Ale ZAPA teda zabila všechno. Ta zcela změnila můj postoj k vnímání trpanosti. Jestli to takto půjde dál, netroufám si představovat, co bude Nova svým divákům servírovat za nějakých 10 let. Kvalita rychle padá a trapnost strmě stoupá. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako sa môžu porovnávať rôzne disciplíny ,do ktorích ľudia robia navzájom. Nechápem ako sa dajú porovnávať vystúpenia jednotlivcov zo skupinovým vystúpením nejakého súboru. Superstár, Let´s dance... boli aspoň v niečom objektívne, a to že ľudia predvádzali len výkony v jednej oblasti (odhliadnuc od sútaže krásy, ktorá sa potom z nich stala). Ale tu? Tu je to všetko nakope žonglér, spevák, folklórny tanec a ďalšie prapodivné (anti)talenty. Je to niečo ako by sme porovnávali nejakého Michaela Flatleyho s jeho veľkolepou šou Lord of the Dance a Martina Babiaka tahajúceho nejakú áriu z opery. Obaja sú síce kapacity v tom čo robia, ale ich výkony sa nedajú absolútne porovnávať. Avšak Michael by ziskaval esemesky len taký frkot, pretože obsiahne cele pódium nakoľko Martin stojí v kľude uprostred pred mikrofónom, a celý svet si ho váži. Povestné porovnávanie hrušiek z jablkami. Porota: režisér so 14 čiernimi zásahmi na ČSFD, voláka modelka ktorá síce dobre vyzerá, ale keď otvorí hubu hneď viete čo je zač, ?spevák? ktorý už pekných pár rokov vysedáva na porotcovských stoličkách a mudruje, uráža a strúha machra na kamery. Jediná normálna je Adela i keď po x rokoch čo vystupuje po kadejakých podobne zameraných reláciách je to už dosť okukaná tvár. A Mareš je kategória sama o sebe po tom ako ho už spominaná Adela sfúkla na celej čiare pri Superstár sa stále tvári ako by bol najlepší a najcoolovejší moderátor. Videl som len pár minút, ale keďže nemám 14 rokov aby som bľačal niekde pod pódiom nechám si s kľudným svedomím tento program utiecť. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama