Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dlouhatánské době Van Dammovka na kterou se dá vcelku dobře dívat. Akce je zde sice trochu méně, ale dá se říci, že je o to kvalitnější!. Van Damme je profi-zabiják a docela mu to jde, Adkins nám toho mohl předvést více, ale taky dobrý. Sem tam mi občas přijdou zbytečné killy úplně nepodstatných postav, ale dejme tomu, je to přeci akčňák. Assassination Games mě rozhodně neurazili! ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Pokud byl rozpočet opravdu 4 mil. USD, tak klobouk dolu, líp to totiž natočit nešlo. Proč tam není víc akce?? To bude otázka tohoto filmu. Asi se jim nechtělo za ty prachy něco navíc ukazovat, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě vyjádření k filtru, který tady většina lidí kritizuje, aspoň v diskuzi, mě se líbí, protože takhle vypadá Rumunsko a jeho reálie přívětivěji než když si pustíte cokoliv od Seagala, kde vládne pouze šeď, tento filtr naopak parádně zakrývá nuzné prostředí. Jinak palec nahoru a doufám, že Van Damme ( Scott Adkins to bude mít velmi těžké se prokopat do Á ligy, protože zatím nebyl vidět v žádném áčkovém filmu, stunty nepočítám a mini štěky taky ne ) nabírá druhý dech a v Ex:2 nám vytře ještě zrak! Six Bullets s rozpočtem 10 mil USD, si troufám tvrdit je v dobrých rukách, v tomto směru bude kvalita s vyšším rozpočtem ještě stoupat. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Paganini? Kasparov? Nezkušený terarista? Kdepak. Viděli jste ten baret, hluboké existenciální myšlenky a nutkání řešit třídní rozpory? JCVD představuje Jeana Paula Sartrea (z důvodů omezení propagace tabákových výrobků bez dýmky) a tupá mlátička Adkins, která nemá ani tucha, že existence předchází podstatu, slouží v tomhle filozofickém podobenství jen jako zrcadlo dilemat souznění citu s rozumem. Kdo neumí číst mezi bukurešťskými řádky, tomu zůstane jen poznání, že chemie mezi ústřední dvojicí nefunguje, východoevropské lokace se svou jednakostí začínají zajídat, hepatitida kamerový filtr sucks a navíc se to bere až tragicky vážně (vyjma dvojsmyslného rozhovoru o hlazení želvy, ale to asi nebyl úmysl).. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Je mi naprosto jasne, ze Adkinsov filmovy vzor je Van Damme. Dokazal by som sa preniest cez klise scenar aj absenciu PORIADNYCH akcnych scen, ale co ma ubija najviac, je to, ze Van Damme aj Adkins sa snazia o akysi ackovy herecky vykon, pricom obaja dobre vedia, ze na to nemaju. A na priemer strhava film aj to, ze je zlto-hnedy film. Dokazem pozerat cierno-biele filmy : Sunset Boulevard, Citizen Kane .... to je v poriadku, ba dokonca dokazem pozerat neme filmy 20. rokov. Ale mam kurevsky problem so zlto- hnedymi filmami. 5 % ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Sarkastické poznámky verbala sa dajú brať za výstižné, taktiež nechápem to filtrované osadenie akéhosi kinoboxu v pozadí. Príbeh disponuje roztržitými obrazcami roztrasených difi efektov, občas v istých úsekoch sa film tvári na čosi inteligentnejšie ako typické vandammeovské béčko a v následnom šote sa však horkokyslo odhalí. Z jeho výzorovej premeny (ako Van Dammeho osobitne) možno s istotou tvrdiť, že sa hodí na záporáka a v Expendables 2 to neskôr zúžitkoval. Len by to trebalo prísť s lepším scenárom a vedieť navodiť fikčný svet nielen v oblasti 1 exteriérového bytu (teda no, jeho navodenie je tak "reálne", že reál(ň)e reálne a polícia sa zrejme presídlila do krajín tretieho sveta)... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama