Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dívky z města jménem Caroline, která se přestěhuje do malého městečka a zaplete se do milostného trojúhelníku s největším fešákem z fakulty a jejím učitelem ze střední, panem Andersonem a Thurstonem, jejím spolužákem a huličem. Sedmnáctiletá Caroline Wexler čelí noční můře každého dospívajícího: její ovdovělý otec se rozhodl přestěhovat z velkoměsta doprostřed pustiny. Když Caroline zjistí, že se svými novými spolužáky nemá vůbec nic společného, následuje jedinou osobu, která se stala objektem jejího zájmu – svého pohledného mladého učitele, pana Andersona. Vše vyústí v bizarní milostný trojúhelník, když se k nim připojí sladký potížista, spolužák Thurston. Nenechte si ujít tento nadčasový příběh, který doprovází vábivý indie soundtrack. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Cast teenagera vo mne zhlta ten pribeh aj s navijakom, tesiac sa z priehrstia malych detailov roztrusenych v pribehu aj s tymi obzvlastneniami zazitych schem, ktore su pouzite tak citlivo, ze spatne paradoxne niektore schemy prave utvrdzuju. A potom je tu Kat Dennings....ktora ide mimo stupnicu a v tomto filme multiplikuje vsetko to caro a charizmu, ktorymi uz uputala v Nick and Norah´s Infinite Playlist. Pre mna osobne jedno z najprijemnejsich filmovych prekvapeni posledneho obdobia. ()

Teebo 

všechny recenze uživatele

Film, který je režijním debutem mladého, nezkušeného scénáristy, a opravdu tak i vypadá. Jako by Goldbach po svůj dosavadní život sbíral inspiraci pro několik svých filmů a nakonec všechen svůj materiál naládoval do jednoho. V první polovině nás film naladí na určitou vlnu, aby se v té druhé po prvotních náznacích definitivně proměnil v nesourodý mišmaš narušující atmosféru budovanou v úvodní části. Filmu by pomohlo více se soustředit na ústřední trojici na úkor vedlejších dějových linek, které zřejmě mají budit dojem, že i na malém městě je všechno možné, bohužel ale do filmu jako celku vůbec nezapadají a neospravedlňují divákovi svojí přítomnost (Rolly, bílé sako, ...). Vývoj jedné z hlavních postav (učitel) je vyloženě odfláknutý. Skoro bych napsal, že tu máme případ režiséra bez talentu, ale nezačínal náhodou Cameron na Piraních? ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Režisér se tak snažil, aby uspěl, až se víc než na docela zajímavý obsah citového hledání, tápání, bloudění, soustředil na formu a to tak urputně, že se místy zapoměl, co vlastně chce natočit a jen se nechal unášet na příjemné hudební vlně barviček, střihů a rušivých serepetiček, aby vše spolu dokonale klapalo, ladilo a líbilo se všem. Což pochopitelně nejde a celé snažení pak logicky vyjde falešně až teatrálně. Herci se fakt předvedli v plné kráse, zvlášť Josh a éterická Kat, jelikož měli co hrát o strastech a bolestech trpkého života každého z nás. Taková Láska nebeská na druhou trochu jinak pořád dokola. Myšlenka ovšem špatná nebyla. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, vztahové, tmavé, depresivní, šílené, traumatické, zhulené. Tak toto je, prosím, velmi zvláštní, dalo by se říci, skoro klubovkový film. Již někdo to tu vystihl - "jako půjčené od Lynche", také mám takový pocit. To tajmeno v závěru bylo skoro hmatatelné, a musím se přiznat, že vraha jsem viděla v přebarveném blonďákovi, panu A (i když ten měl tedy taky problém). Prostředí perfektní, stejně jako hudba, která je v takových typech filmů pokaždé dobrá. Herecké výkony postačující, a pro mě opět skvělá představitelka hlavní role Kat Dennings. Film na klidný večer. ..teda bydlet v takovém městečku, tak taky hulím.. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný příběh o existování teenagerů kedsi v kanadském zapadákově. Každopádně hlubší pointu to asi nemá nebo aspoň mě se nic takového nepodařilo objevit. Takže ve finále nemastný neslaný průměr, ale relativně, jak jsem již napsala, příjemný a s velice zajímavou hlavní postavou. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Film sa nakrúcal vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)
  • Když se Caroline (Kat Dennings) s Barrym (Josh Lucas) pohádá, omylem shodí hrnek s kávou na zem a ten se rozbije. V dalších záběrech je však vidět hrnek zpátky na stole a nepoškozený. (DJDVD)
  • Názov filmu je prebratý z albumu skupiny Sonic Youth a keďže je meno hlavnej postavy Thurston, podobne ako lídra kapely Thurstona Moorea, je zjavné, že film má čiastočne záujem vzdať hold tejto alternatívnej hudobnej skupine. (Arsenal83)

Reklama

Reklama