Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dívky z města jménem Caroline, která se přestěhuje do malého městečka a zaplete se do milostného trojúhelníku s největším fešákem z fakulty a jejím učitelem ze střední, panem Andersonem a Thurstonem, jejím spolužákem a huličem. Sedmnáctiletá Caroline Wexler čelí noční můře každého dospívajícího: její ovdovělý otec se rozhodl přestěhovat z velkoměsta doprostřed pustiny. Když Caroline zjistí, že se svými novými spolužáky nemá vůbec nic společného, následuje jedinou osobu, která se stala objektem jejího zájmu – svého pohledného mladého učitele, pana Andersona. Vše vyústí v bizarní milostný trojúhelník, když se k nim připojí sladký potížista, spolužák Thurston. Nenechte si ujít tento nadčasový příběh, který doprovází vábivý indie soundtrack. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za poslednú dobu v tomto žánre asi najväčšie prekvapenie. S Kat Dennings sa poslednú dobu stáva čoraz zaujímavejšia a dobrá herečka, ktorá ma charizmu a je zároveň ... sympatická ? Priznajme si to. Je to kosť a každý je rád, že nevyzerá ako barbie. Príbeh je celkom zaujímavý a hlavne dobre natočený. Režijný debutant Michel Goldbach dal tomu tu správnu sýrovosť. Atmosféra je miestami fakt hustá a hudba tomu tiež dopomáha. Film sa tvári navonok doslepácky, ale je to stále o teenageroch. A to je hlavne plus tohto filmu. Zachytiť film, ktorý sa tvári dospelo a hrajú v ňom školáci sa len tak nevidí a tento film je v tomto smere fakt jeden s najlepších, hlavne vďaka skvelej režii. 80% - 4* ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, vztahové, tmavé, depresivní, šílené, traumatické, zhulené. Tak toto je, prosím, velmi zvláštní, dalo by se říci, skoro klubovkový film. Již někdo to tu vystihl - "jako půjčené od Lynche", také mám takový pocit. To tajmeno v závěru bylo skoro hmatatelné, a musím se přiznat, že vraha jsem viděla v přebarveném blonďákovi, panu A (i když ten měl tedy taky problém). Prostředí perfektní, stejně jako hudba, která je v takových typech filmů pokaždé dobrá. Herecké výkony postačující, a pro mě opět skvělá představitelka hlavní role Kat Dennings. Film na klidný večer. ..teda bydlet v takovém městečku, tak taky hulím.. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dost. Indie teenage kousky si už zajeli koleje a tohle své indie pozlátko už zneužívají. Stávají se z nich otravní hipsters. Bohužel. Tentokrát romantické drama-dilema-zápletka v hlavní roli s pěknou krávou. A v důsledku s nulou sympatických charakterů, které by mě pomohli vtáhnout do děje. Tedy vyjma mladé dětské lásky, ale to je jen okrajová záležitost. Celkově je to zajímavé, snad i napínavé, ale udržovat mě při pozornosti tím, že jsem z nechápavým či naštvaným výrazem určitým, místy i vulgárním způsobem, komentoval hlavní i vedlejší aktéry? Pffff! V podstatě to není špatný film, zajímavá i když ne moc sympatická zápletka, zvládnuté herecké výkony i přes pochybné charaktery. Nulová skutečná přidaná hodnota, pouze indie pozlátko. Nechápejte mě špatně, nemám předsudky, naopak takové kousky mám rád, ale z téhle "indie" kuchyně se mi poslední dobou začínají přejídat a mám pocit, jako by mě krmili místo poctivé domácí kuchařiny polotovarem z nonstopu na rohu. Má to své zvláštní, nemainstreamové kouzlo, ta snaha tam je, ale levný polotovar zůstane pod obalem pořád levnou šlichtou, ať je odkud chce a má na sobě natištěné co chce. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Nesympatická hlavní hrdinka (ostatní postavy zrovna tak), z které se postupně stává nanejvýš otravná teenagerka, která si myslí, že spolkla veškerou moudrost světa. Snímek nejdřív staví na počáteční vcelku zajímavé zápletce, ale nakonec se zvrhne do obyčejného filmu pro náctileté. A snaha hrát si na „drámo“ směrem ke konci byl spíš špatný vtip, který šel emočně úplně mimo mě. Celkově mi tento počin vychází na horší průměr a poněkud nechápu jeho zdejší přirovnávání k Americké kráse. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

"Lidi strávěj celej život hledáním toho, co já zažil pomocí běžného čistícího prostředku." :D:D:D Zajímavé, jak krása je opravdu individuální záležitost, co je pro někoho krásná mladá dívka, je pro jiného přeceněná ošklivka s velkým nosem, pusou a ne moc hezkými rysy.... A to je jedině dobře. "Ale občas v jednu chvíli dospějete k rozhodnutí a v srdci víte, že změní naprosto všechno." "Věci nemusí trvat věčně, aby byly dokonalý." ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu je prebratý z albumu skupiny Sonic Youth a keďže je meno hlavnej postavy Thurston, podobne ako lídra kapely Thurstona Moorea, je zjavné, že film má čiastočne záujem vzdať hold tejto alternatívnej hudobnej skupine. (Arsenal83)
  • Film sa nakrúcal vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)
  • Když se Caroline (Kat Dennings) s Barrym (Josh Lucas) pohádá, omylem shodí hrnek s kávou na zem a ten se rozbije. V dalších záběrech je však vidět hrnek zpátky na stole a nepoškozený. (DJDVD)

Reklama

Reklama