Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Proboha proč? Myslel jsem, že po prvním díle s chobotnicí, když megalodon vyskočí z vody do oblak, aby chňapnul letadlo, se tvůrci hodí po menším vyblbnutí do klidu. Ovšem opak je pravdou. Nejen že obří žralok přeskakuje obrovskou námořní loď a ocasní ploutví ji demoluje za doprovodu explozí, které vypadají, jako když si člověk poprve spustí Sony Vegas a tvoří s prvními volně staženými efekty z detonationfilms.com, ale dokonce chytá do tlamy i vystřelené torpédo a z vody skáče do vzduchu pro stíhačku? To už je fakt moc. Krokouš se také zrovna dvakrát nepovedl, ale těch 15% dám za Ericu Duke a Sarah Lieving. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Uznávám že je to kokotina jak troky ale já se bavil dokonce i zasmál což se my nedaří ani u některých komedií. Herecké výkony jsou nulové o ději škoda mluvit a režisér v průběhu filmu asi nepoužíval ani mozek (vi v ponorce bylo 2001 lidí a přežil 1 černoch zatímco ta ponorka je tak malá že by tam sotva vlezlo 100) Do toho si připočtěte obřího žraloka který žere z ničeho nic neexistující ponorky (i jadernou i když jsem nějak nepochopil kdy ji sežral) a ničí lodě svým ocasem (ty scény patří k nejvtipnějším z celého filmu) a obřího krokodýla, který vyleze z jeskyně, která je x krát menší než on (asi se smršťuje) žere kosatky :-) a když je stresovaný vypouští stovky vajíček. Prostě zkráceno tento film nelze brát vážně to se asi opravdu nedá. P.s. megažralok by si zasloužil i 3 díl snad to Asylum natočí Bonus 1 hláška která mě dostala jak poznáme až se ti malí krokodýli vylehnou poznáme to tak že určité území bude zamořené malými 7 metrovými krokodýli kteří žerou lidi :-) ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Po neskutečné sračce "Megažralok vs. obří chobotnice" , přichází ještě větší sračka (ano opravdu je tomu tak) v podobě "Megažralok vs. crocosaurus" . Já vím je těžko k uvěření, že první díl něco překoná, ale opravdu se tak stalo. Hoši z Asylum si mohou zatleskat a bouchnout šampaňský a připravit se třeba na dalšího "Megažraloka vs mega něco" . Podobně jako v jedničce není divák ušetřen otřesných herců s ještě otřesnějšími dialogy, neskutečných kulis a naprosto nepochopitelných animací dvou naprosto neuvěřitelných zvířat. Navíc, ale tentokrát divák získá i bonus - a to naprosto nehoráznou nudu. Jednička byla dno kinematografie, ale byla zábavná, dvojka není ani to, a na dně zůstala. Mimochodem oživnutí zvířat v jedničce bylo hodně utopistický, ale to co se děje ve dvojce, to už nemá obdoby. Scénář asi psalo 6ti leté dítě, jinak si to nelze vysvětlit. Ubohé, trapné a nudné. 0 % Shit ! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Pokračování veledíla megažralok vs. obří chobotnice je stejně "zdařilé", ne-li o procento zdařilejší. Animace amatérská, střih katastrofální a akce příšerně zachycená. Prostě špatný film, což je vidět dle hodnocení. Já se jen musel ujistit, zda-li tomu tak opravdu je. A je. Ale dám dvě, za snahu a za toho krokodýlího dinosaura, zvanýho crocosaurus. ()

Crackonosc odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že existuje horší film, než Megažralok versus obří chobotnice, protože už jsem se bál, že jsem se dočkal dna kinematografie. Naštěstí mi druhý díl tohoto skvostu ukázal, že je pořád kam klesat. Každopádně na párty plný opilých či jinak omámených individuí jen těžko seženete něco lepšího ;-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)
  • V priebehu súbojov žraloka a krokodíla sa mnohé zábery opakujú a môžeme si pri nich všimnúť aj mnoho chýb v kontinuite. Napríklad v jednom zábere žralok odpláva od nehybného krokodíla, načo ho hneď po prestrihu drží krokodíl v zuboch za chvostovú plutvu. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama