Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 108
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Diskuze

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Pár dílů je děsně uřvanejch, ale jinak je to mezi tou záplavou sitcomů silný nadprůměr.

Uživatel Christina09 smazal svůj příspěvek.

Poljos

Poljos (hodnocení, recenze)

Jeden z mála seriálů/sitkomů, u kterých se opravdu bavím. Každý má samozřejmě svůj smysl pro humor, ale v přehršli ostatních sraček je tohle perla! :-)

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

První episoda se nedala ani dokoukat... rádoby sebekritické vtipy o tlusťoších jsou trapné, suché... celé je to děsně šablonovité. Samozřejmě tam nesmí chybět rádoby ''cool černoch'' který háže ''vtipnou'' hlášku jednu za druhou - další trapas - ... což jen dokazuje, jak jsou na tom autoři špatně, že nedokáží vymyslet něco originálního. Nemůžu uvěřit tomu, že je to od stejných tvůrců jako u Dva a půl chlapa či The Big Bang Theory. PRŮJEM!!!

Reklama

Reklama