foto

Reno Wilson

  • nar. 20.1.1969 (47 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Officer Downe
2015 Bolden!
The Week
Tooken
2014 Transformers: Zánik
2011 Transformers 3
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Vražedná rychlost
2009 The Philanthropist (TV seriál)
Transformers: Pomsta poražených
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
2008 More Things Change..., The (TV film)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Transformers
TV Virus
2006 Heist (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Zastav a nepřežiješ
2005 Americký táta (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
2004 Fronterz
2003 Dan Show, The (TV film)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 R.S.V.P.
2001 Bytost z hlubin (TV film)
Chronicle, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Hoop Life, The (TV seriál)
Whiteboys
1998 Anděl smrti
Velký Joe
1997 Chicago Sons (TV seriál)
Los Locos
Pilní zloději
Stir
Vrahova zpověď
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Rukojmí (TV film)
Seržant Bilko
Velký švindl
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
If Not for You (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Mo'Nique Show, The (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace