Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Na kino samozřejmě ne, lituju těch co na to tehdy šli. Docela zklamání je to ale i v rámci televizní tvorby, tohle totiž opravdu mohlo být důstojné pokračování. Jenže krom ústředního tria mě herecky nikdo nezaujal, spíš naopak mnohdy vadil... vlastně většinou vadil. A ještě jedna věc. Product placement, tedy forma reklamy, která by, pokud se správně udělá, neměla divákovi vadit, co víc, všímat by si ji měl snad jen podvědomě, je zde dohnaná ad absurdum. Je to zde přehnaný až do takové míry, že okolo reklamy se točí celé díly - viz. střecha Bramac. To že Konvalinková třikrát za díl mává letákem slev od Penny se ale pro určitou cílovou skupinu lidí stane kultovní .. bohužel. ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jedné rodince, která dokáže pobavit zejména lehkostí, se kterou je příběh podáván a rozvernou atmosférou. Žádnej trhák to není, ale pro klidný večer s lehkou komedií to stačí. Nakonec na třech hvězdách, zacož může i hláška: "Copak tam chceš chytit ňákou práci? Pamatuj si: kdo uteče, nepracuje!!" :-) ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Zlý sen! Scénář, režie, kamera, vše stálo za ,,zdrávas královno". To vše, ovlivnilo výkon herců, kteří se ztráceli v rádoby vtipných replikách, chvílemi působili až trapně. Jednu hvězdu za to, že si vážím starých hereckých matadorů, kteří chtěli vrátit čas a měli dobrou vůli, ovšem to nestačilo. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Jo na večer u noťasu to ušlo, trochu mě sklamal Josef Alois Náhlovský kterého mám rád ale prostě nemůže hrát realiťáka svím obviklím stylem. Scénář je zbytečně přeplácaný, některé věci maji jen malí význam a mýsto nich mohli doplnit zajímavější příběh. Celkově je ta taková slátanina plná skvělích herců, které mrhá jejich talentem a penězi ČT a tím pádem nás všech. ()

listo 

všechny recenze uživatele

Ne že bych musela nutně komentovat každou humusoidní kokotinu, kterou česká kinematografie ve snaze obohatit konta producentů díky dříve osvědčeným formátům a námětům vyprodukuje. Nicméně tohle je tak zoufalé a podprůměrné, že si to zaslouží varování nostalgicky naladěným lidem, kteří by se na to (v bláhové naději, že se alespoň trochu se pobaví) chtěli kouknout. Jedna hvězda patří product placementu, který bravurně podtrhuje plytkost a prázdnotu celého snímku. Konvalinková v obludných rozměrech, s nulovým hereckým uměním a žlutými igelitkami v ruce je ztělesněním nevkusu a hovadství. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama