Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ma to bavilo viac ako nedávny remake filmu Total Recall. G. Pearce vedel hlášky predať, má to správny nadhľad i správne pošahaných záporákov. Trochu sklame nedokonalá počítačová naháňačka v úvode, kde to Pearce páral na motorke, ale potom sa to už iba zlepšovalo. Pearce skutočne trúsi jednu hlášku za druhou a dokonca si uťahoval i sám zo seba a svojich rolí - "Nie som Hudini." M. Grace Pearcovi ako tak stíha a hlavný pošuk dobre predpokladal, že má pekný úsmev. Škoda, že ho jeho škuľavé oči nevideli. V závere jej úsmev zažiari a nečakal by som, že tie krátke tmavé vlasy jej seknú viac ako dlhý blond. Celkom fajn akčné sci-fi. 70%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nic moc extra se nekona, proste akcni sci-fi becko, ale film se ani nesnazi tvarit nejak jinak a tech 90 minut je narvanejch dejem. Skoro tu je toho az moc a tak to misty vypada dost zkratkovite a konec je celej takovej uspechanej a vlastne cloveku naprosto ukradenej. Triky taky nejsou buhvijaky, ale vyvazuje to zbesila kamera a strih. Nicmene film stoji na Pearcovi a ten je naprosto genialni, pokazdy, kdyz otevre hubu, tak z nej vylitne nejaka cool hlaska nebo urazka a i kdyz vic keca, nez neco dela, rozhodne nema problem dat nekomu pres drzku. Takze ja jsem v podstate spokojenej, to, co jsem cekal, jsem dostal, ale objektivne to skutecne na vic nez ty 3* neni. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si kvůli: žánru a Maggie Grace. Bavilo mě: žánr, Maggie Grace, ztvárnění (interiéry), zvuk a parádní cynické hlášky Guye Pearce. Myšlenka je slabší, ale když si odmyslím pozadí (Luc Besson neměl při psaní scénáře svůj den), popírání fyziky, strašně stupidní úvodní zápletku s pistolí a beru to jen jako akčňák, ve kterém má jeden týpek osvobodit jednu důležitou kočku ze zajetí ve vesmírné vězeňské stanici, tak pak jsem spokojen a neobjektivně dám 4*. Pearce mi ve své situaci vzdáleně připomínal Willise v 1. Smrtonosné pasti. # [viděno: TV, 5.1] # příběh 6 | hudba 8 | humor 2 | akce 7 | napětí 3 | pustil bych si znovu 7 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Přechytřelé děti tu zase pláčou a otylými prsty utírají z klávesnice lupy napadané z prohrabování mastné kštice při úpěnlivém přemýšlení, co erudovaně pohrdavého sem zase napsat. A my, obstarožní otyloňové, s úsměvem vzpomínáme na doby, kdy film býval čistá zábava, protože tyhle egoistické, suchopárné kokotky ještě fotr utíral do záclony. Pohodová odreagovačka s ultrahláškujícím Gayem, založená na "originálním" nápadu Luca Bessona, který určitě neviděl Smrtonosné pasti ani Útěky ze všeho možného... No a co? Příjemně akčně stupidních devadesát minut mi aspoň nezpůsobilo otok mozku při psaní seriózní a strašně chytré filmové kritiky! ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Takže podle zdejšího hodnocení, jsem byl trochu na obavách, ale jak už tomu někdy (většinou) bývá, hodnocení na CSFD nemusí nutně vypovídat o kvalitě filmu. Viděl jsem útěk z New Yorku a byl to dobrý film. MS-1 mělo podobnou zápletku, ale řekl bych, že jsem se u něj bavil více. Maggie Grace a Guy Pearce byli sympatickou dvojicí a Guy měl navíc dobré hlášky (i když to je hlavně zásluha scénáristů). Grafické vytvoření MS-1 bylo skvělé a musím říct, že ti zločinci fakt vypadali jako zločinci, ne jako v jiných filmech (nebudu jmenovat). U MS-1 jsem se bavil a nelituji v žádném případě času, který jsem u toho ztratil. U mě to budou čtyři hvězdy a skvělý zážitek. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Režisérům se zdál Guy Pearce na svou roli příliš hubený, a tak bylo součástí jeho přípravy na roli také cvičení a proteinová dieta. (DivX)
  • Hlavní antagonisti, bratia sa volajú Alex a Hydell. Alek Hidell bolo falošné meno, ktoré používal Lee Harvey Oswald. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama