Reklama

Reklama

Cesta na tajuplný ostrov 2

  • USA Journey 2: The Mysterious Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sean je nejmladším potomkem rodu Andersonů, který žije poklidným životem s matkou a jejím přítelem Hankem. Brzy se však dostane do problémů se zákonem, když se vloupá do radiostanice, aby zachytil zprávu od svého dědečka. S pomocí Hanka ji rozluští a zjistí z ní, že tajuplný ostrov existuje. Hank sestaví pomocí několika knih mapu se souřadnicemi neznámého ostrova v Pacifiku a oba se vydají na cestu. Když se snaží pronajmout loď, nepodaří se jim najít nikoho, kdo by jim za vysokou odměnu vyšel vstříc. Štěstí se na Seana s Hankem usměje až s příchodem pilota vrtulníku Gabata a jeho dcery Kailani, kteří jsou ochotní oba dobrodruhy přepravit na určené souřadnice. Cestou je ale smete hurikán a oni se probudí na pláži neznámého ostrova se skalním průchodem do vnitrozemí. Pochopí, že se dostali na tajuplný ostrov. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (519)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nejdřív bych chtěl pogratulovat distributorovi za překlad názvu pokračování Cesty do středu země. V tomhle případě je to stejné, jako kdyby po Madagaskaru přišla Malta 2. Jinak je to stokrát vymletá sláma, ve které je nejzajímavější zvířátko Dwayne Johnson, který když se objevil v záběru, měl jedno rameno v kuchyni na lednici a druhým shazoval křeslo v předsíni. Adventury mám rád, ale tady bylo největší dobrodrůžo snažit se maskovat, že celou dobu čumim jenom na rozkošnickou Vanessu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Rodinná guilty pleasure, ve které se Rock vyprsuje, Vanessa Hudgens je poprvé sexy, Luis Guzmán je zase za idiota a Michael Caine lítá na obřím čmelákovi. Tvůrci si jsou naštěstí vědomi, jakou stupiditu, že to vlastně točí a tak si všichni pořádně užívaj. Vizuální efekty jsou fajn, pořád se něco děje a hlavně to hodně rychle uteče. Menší ročníky budou uspokojeny a ty starší se budou vlastně taky dobře bavit. Takže vlastně, proč ne. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

K dvojce nepovedené Cesty jsem přistupoval s nulovým očekáváním a vzhledem k tato nastavené hranici se dá říct, že jsem ji dokoukal naprosto uchvácen, ono když nečekáte nic a dostane se vám sice hloupoučké, ale až strhující akční jízdy ( pro děti samosebou:) s přehlídkou pohledných triků, krásné Vanessy a krásné Vanessy:) tak odpustíte i ROCKové prsní tanečky a skvěle si odpočinete. Ve srovnání s fádní jedničkou tahle blbůstka prostě jasně vede. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než první díl, připadá mi, že Cesta na tajuplný ostrov je daleko více zaměřená na dětské publikum, hlavně pitvoření Luise Guzmána mi po prvních dvaceti minutách už jen lezlo krkem. Michael Caine byl každopádně skvělý, určitě nejlepší postava série. 3D:**** už není tak vypiplané jako v případě prvního dílu, ale pořád obsahuje dost vychytávek a scén, které dělí efekt od standardu a zaujmou. Jen ty pavouky si mohli odpustit, moje televize je poslední dobou vídá až nemile často. Film 50% 3D 80% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak teda nevim jestli je to mnou, nebo jestli jsou ty rodinný filmy pořád trapnější. Scénář a rozhovory mezi hlavníma hrdinama byli přímo k pláči a otec Vanessy byl naprosto ubohej. Co je jediné plus celého filmu, a vlastně jediný důvod proč se na to podívat, je naprosto úžasné vizuální prostředí. Oddychovka, kterou už znova fakt ne. 3* btw. perličky nakonec aneb to si z nás ti scénáristi dělaj srandu? Na začátku Vanessa tvrdí, že jejich helikoptérou se nikam neletí, protože se z toho 'ostrova' nikdo nevrátí. Když jí ale nabídnou tři tisíce dolarů okamžitě na to kývne. Na co jí budou peníze, když se už nevrátí? A další věc, oni tam skáčou po těch vajíčkách a hrozí se, aby ty vejce nerozbily a oni tak neprobudili toho ještěra. Když se ten ještěr ale probudí tak všichni seskočí na zem a běží kolem těch vajec. To je to nenapadlo udělat dřív? ()

Galerie (93)

Zajímavosti (13)

  • Helikoptéra na Palau má registračné číslo začínajúce na N. To znamená, že vrtuľník je registrovaný v USA. Palau je však súčasťou Mikronézie, preto by sa malo registračné číslo začínať na V6. (beso74)
  • Ve scéně, kdy Seana (Joshe Hutchersona) honí policie, vjíždí motorkou do dvora a chystá se vyjet po dětské klouzačce. V prvním záběru je těsně u klouzačky, avšak v dalším záběru je od ní dostatečně vzdálený, aby ji mohl vyjet. (skinny)

Související novinky

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

28.01.2013

A pomůže mu Dwayne „The Rock“ Johnson. Když má něco úspěch, zákonitě se vyrojí plagiáty. Méďa není výjimkou. Ale tenhle projekt, jehož hrdinou bude opět digitálně animovaný a mluvící plyšový medvídek… (více)

Dwayne „Lobo“ Johnson?

Dwayne „Lobo“ Johnson?

18.07.2012

Antihrdina Lobo nepatří do první komiksové ligy. Nebaví ho zachraňovat svět a předvádět se v pestrobarevných kostýmech. K jeho zjevu patří metalové pomalování, řetězy, lebky, démonické oči a tlusté… (více)

Reklama

Reklama