Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Patrix000 

všechny recenze uživatele

Film nic moc važne na jednicku to nemá ani nahodou prislo mi to vse moc falesný a rychlý vse muselo byt hned jasný to je divný film ma být zahadný a mam o nem premýslet tady to hned rekli a to bylo to nudný a neprijemný!!važne nuda ale za to že holcčiči intriky mam rad tak aspon ty dve hvezdicky dám!! ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

No hned ze začátku řeknu tohle. Jednička byla lepší. Začalo to dost fajn, ale pak už to začalo být trochu horší. Takový řekl bych, že už zkrátka ne tak originální jako předešlý film. Připadalo mi ke konci, že to jaksi chytlo rychlé tempo a že najednou bum a je konec a jaksi jsem nebyl tak moc naplněn. Bavil jsem se, to jo, ale fakt to podle mě nemá na předešlý díl. To byl podle mě supr nápad a byla to sranda a tady furt je, ale už mi to přišlo trochu takový to samý, i když mělo to dobré chvíle. Spíše nedoporučuji a pokud chcete namyšlený princezny v komedii, tak doporučuji jedničku. 4/10 ()

Reklama

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Průměrná teen komedie, i když zvolila bych jiný název, protože se skvělou jedičkou se to prostě nemůže rovnat. Co se týče obsazení, sledovat celý fim střídající se Disney star mě zrovna moc nebavilo. A děj? Nic nového, hrozné kopírování událostí předchozího dílu, dalo se přesně očekávat co bude na konci. Závěr, slabé *** ()

Kanec.Pumba 

všechny recenze uživatele

Klasický případ - první díl super, druhý díl - jak to říct: nuda, nedomyšlené, nezajímavé. Myslím si, že jednička byla chvílemi až moc temná, ovšem tohle je prostě růžová kalamita. Jednotlivé "naschvály" mi přijdou nedotažené do konce. Postavy nejsou vůbec sjednocené. Je mi líto, pro mě tento film nemá valnou úroveň. Nebýt Meaghan, Nicole a Jennifer, dávám hodnocení ještě nižší. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

O proti prvnímu dílu je tohle mnohem víc trapné, klišoidní, naivní, pubertální, sexistické, nudné a zaobalené patosem odporného hereckého obsazení a dialogů na úrovni idiocie. Holky vypadaj naprosto otřesně, nemá to vůbec žádný překvápko, všechno je tak načinčané a předvídatelné, vůbec mě to nebavilo, ale jednu hvězdičku tomu dám, protože ta hlavní herečka je sympatická a příjemná. No prostě se na ni pěkně koukalo. Asi jediný důvod, proč jsem tuhle sračkovinu dokoukal. 15% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama