Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Když jsem první díl prohlásil za jeden z nejlepších filmů ve své kategorii, odvážil jsem se jít i do druhého dílu, ale bohužel tady jsme zpátky u fekálního humoru - blití na lidi a šlapání do hoven mi opravdu nepřišlo k popukání v žádném věku. Asi se budu muset na první díl někdy ještě jednou podívat, jestli jsem opravdu tehdy nebyl v nějakém deliriu. Jinak příběhově ty dva díly spolu nemají nic společného, je to jen rejžování na jménu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dívčí rivalita na ´střední´ podruhé a tentokrát v ryze televizním kabátě. Příběh sází daleko více na zábavu a tak oproti předchozího filmu byla vyškrtnuta romantická linka a nějaké to drama. Holky tu prostě blbnou a to je celé. Televizní tvůrci tak film zcela nekopírují, což je jedině dobře. TV film jaký má být. Jednoduchý, nekonvenční, prostě svůj. ()

Reklama

chemik11 

všechny recenze uživatele

Sice jiné než jednička, ne tak vtipné. Přesto je to skvělý film, bavilo mě to. Nechápu tak nízké hodnocení tady, ale budiž, váš názor, mě se tyhle filmy ze střední školy prostě líbí. Opět jako u jedničky, není to film točící se kolem sexu a " veledůležitého prvního zasunutí", proto se mi to tak líbí. Škoda že tam nejsou tak pěkný holky jako v jedničce :( :D ()

iheartmovies odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá katastrofa. Trapné "hlášky", rádoby vtipné řeči třech fiflen. Dvojka Protivnejch sprostejch holek? Naprostý propadák. Až tak se mi ten film hnusil, že jsem ho málem nedokoukala do konce. Prostě hrůza. První díl je jeden z mých neoblíbenějších filmů, ale tohle.. Jak bych to shrnula? 96 minut utrpení. Odpad, nedoporučuji! ()

rialilly 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem něco podobného jako původní Mean Girls, ale nic takového jsem nedostala. Příběh je úplně jiný, hlavní hrdinka na mně působí snad ještě namyšleněji než Plastics, a jediná věc, nebo spíš člověk, který ve filmu za něco stál, byl nakonec Diego Boneta, který mě zaujal už v Pretty Little Liars, a vlastně i díky němu jsem se na tento film podívala. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno