Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

koci 

všechny recenze uživatele

Dostanete všechno: oblečky na přirození, slow motion záběry střetů různých věcí s různými hlavami, "dokumentární" historky z natáčení snímané před londýnskými památkami, cameo od Dudesonů, urputného datla a dojde dokonce i na dietní kolu a mentolky... Co se nedostalo do vynikající trojky není jen přebytečný zboží, s tímhle materiálem se Jackassáci v první řadě hlavně výborně bavili. O třídu nebo dvě lepší než Jackass 2.5! ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Hahahaha, ha, ha, hahahaha, ha ha ha ha... ALEBO NIE??? Moze mi niekto vysvetlit, co je na tejto prvotriednej p1covine vtipne? Pocas sledovania som sa nezasmial ani raz, nie to este pousmial. Podobna kravina sa len tak casto nevidi a "Jackass 3.5" aspiruje na jednu z najvacsich blbosti, aku stvoril svet MTV. To, co bolo ako-tak humorne pri uplne prvom dieli, sa v tomto pripade meni na totalne bezduchu sr@cku. Rovnako nechapem, ako moze nieco podobne na CSFD dostat tak vysoke hodnotenie. To uz vsetci naokolo stratili rozum? Aj hodnotenie odpad je malo... 0%. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem kdysi psal, materiál Jackass se rozděluje na dvě části. První jsou běžné filmy, jdoucí do kin, které považuji za naprostý vrchol humoru. Druhá část jsou vystřižené záběry a doplňkové fóry, které sice pořád ještě jsou velmi vtipné, ale postrádají genialitu a rafinovanost hlavní produkce. Pořád je to ale skvělá zábava pro dementy jako já. 80% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Parta Johnnyho Knoxvilla opět dorazila. A předvádí to, na co jsme zvyklí. Ale o nic hůře, spíše pořád lépe. Jackass 3.5 dává navíc vhled do zákulisí natáčení Jackass 3 a vlastně kousků téhle party jako takových, což je vzhledem k jeho obsahu dost osvěžující věc, která dává jejich skopičinám další rozměr mnohem lépe, než digitální 3D projekce. Tahle banda žije a je to poznat. Když vynechám těch několik kousků, které překročily mou hranici únosné nechutnosti (naštěstí jich většina byla už v J3), je to parádní ostrá zábava, kreativní, inovativní, důmyslná. Plná života. Přinejmenším za čtyři hvězdičky. Nebo se také na to můžeme podívat z druhé strany - nepochopené šaškování a samoúčelné nechutnosti, blbinky skoro na hodinu a půl. To pak můžeme dát Odpad nebo jako grand jednu hvězdu, a jí si spokojeně chrochtat k nyní již extra vyčpělému humoru třeba pánů Genzera a Suchánka (se vší úctou k nim, jeto baví, lidi jim to žerou, proč ne). ()

odvedle odpad!

všechny recenze uživatele

to snaď nie! ako komédiu som už videl označené kde čo, ale toto? pár ludí sa mrzačí, ostatní sa na tom smejú ako debili a ešte to sa aj ľuďom páči? podľa hodnotenia 78%. Tak už sa ani nečudujem, že napríklad film Odcházení, či V peřině (to ma len teraz tak napadá) majú nízke hodnotenia. Ono to totiž nebude kvalitou filmov. To čo som videl - jackass - to je brak, odpad je ešte slušné hodnotenie! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama