Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 2
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 2

Recenze (72)

jh666 

všechny recenze uživatele

Konečně animák od Marvelu, který se vyrovná animákům od DC. Skoro ve všech dílech je na co koukat. K tomu tolik různých postav. Jen v Avengers se jich vystřídá deset a dalších jednou tolik hrdinů. K tomu spousta záporáků, která by se neztratila ani v celovečerácích. Třeba Graviton, Leader, Zemo nebo moje oblíbená Enchatress (Zaklínačka). Škoda, že druhá série, která je lepší, není s dabingem. Série 1 - 95% Série 2 - 100% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Desítky různých postav, zajímavě koncipované příběhy, fungující universum. Jakou fanoušek komiksů od Marvelu jsem nadšený. Takhle jsem se naposledy pobavil u animovaných X-Menů z roku 1992. Dodatek: Funguje to, kritici i diváci jsou nadšeni, takže se stane očekávatelné a seriál je po dvou sériích zrušen kvůli Avengers Assemble, který okatě kopíruje film. ()

Reklama

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Skvělý a bravurní pilot. Takhle bych si i představoval začátek filmových Avengers, prostě tím, jak se dali do kupy. Potom chválím geniální nápad vypustit všechny padouchy z Marvelovského světa. Skvěle zvolená délka pak eliminuje nudnější části, které by vznikly delší stopáží. A ta úvodní cool rocková znělka je tež boží. Zatím 4 a hodlám dál sledovat. P.S. Bohužel v Americe se rozhodli, že děj prolínající více než jednu epizodu, je pro hloupé děti strašně složité. A tak nám zrušili jeden z nejlepších animovaných seriálu. Ach jo. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák mě uhranul už v dětství, kdy jsem se v televizi těšila na každý nový díl, a vstávala kvůli tomu i v půl šesté ráno. Po několika letech jsem na něj narazila znovu a propadla mu úplně stejně jako tehdy. Nalezení (velmi pracné) a následné zhlédnutí druhé řady (na tu se v našich televizích nějak zapomnělo) tak bylo povinností. Tohle je navíc ten typ animovaného seriálu, který mnozí odsoudí na první pohled, jako že je vyloženě pro děti. NENÍ. Nejsou to jen bezduché omalovánky. Příběhy Avengers jsou neuvěřitelně dobře zpracované v obou sériích (i když ta druhá je přeci jen o kousíček lepší už kvůli komiksům, které adaptuje). Zkrátka za mě nejlepší superhrdinský animovaný seriál. Každý fanda Marvelu a komiksů vůbec by měl povinně vidět aspoň první sérii, protože tak dobrá adaptace komiksů se jen tak nevidí. Poznámky o horší animaci jsou tady podle mě trochu mimo, když se seriálem necháte pohltit, stejně na to zapomenete. Zatím jsem neviděla animák od Marvelu, který by se tomuhle vyrovnal. Věčná škoda, že seriál musel ustoupit tomu, který je blíže filmům, dvě série jsou opravdu málo. 9/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V univerze DC mám už vďaka Batman: The Brave and the Bold (TBATB) celkom prehľad, tak som seriál o Avengers bral ako fajn príležitosť na zoznámenie so svetom Marvelu. Sklamanie bolo veľké. Možno som zhýčkaný nadpozemsky dokonalým TBATB, no toto tu je generáciu nielen za menovaným seriálom, ale všeobecne za tým, čo momentálne DC produkuje na televíznych obrazovkách. Každý diel TBATB sa začína predtitulkovou pasážou s absurdnou akčnou scénou. Jednotlivé diely Earth's Mightiest Heroes majú prinajlepšom tak isto príbehu a dialógov ako tá štvorminútová predtitulková pasáž v TBATB. Pre prckov, ktorí chcú pozerať na to, ako všetko vybuchuje, ako hrdinovia pobehujú hore dole a mlátia sa hlava nehlava, je to fajn, ale ja som rozmaznaný vyšším štandardom. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Seriál skončil odvysíláním druhé série a v roce 2013 byl nahrazen seriálem Avengers Assemble (od r. 2013). Ten vychází z natočených filmů Marvel Studios, zatímco seriál Avengers: Nejmocnější hrdinové světa čerpal z původních komiksů. (Spiker01)
  • Po dvou sériích bylo vysílání seriálu zrušeno a byla zastavena produkce nových epizod. Důvodem bylo to, že místo seriálu začal vycházet komiks. (karlik4801)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama