Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine je znatelně lepší. Akce je hodně a je neobvykle brutální. První půlku to do sebe nasraný a nasranější rubou a sekaj, pak ale přijde na scénu nahláškavaný showman v červeném a to začíná ta snad ještě zábavnější část. O useknuté ruce tu není nouze. Je to jistě ten nejlepší animák, kterým nás Hulk poctil. Hulk vs. Thor je hovadina. Je to teda méně zábavné, méně akční a méně cool. Já osobně mám tak trochu averzi vůči celému tomu Thorovu světu, přitepleným maníkem s kladivem začínaje a zeleným smolařem konče. Všechny ty rádoby ušlechtilé žvásty mě hrozně vytáčí a celý tenhle díl mě ničím nezaujal. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Od Marvelu se poslední dobou sype jeden animáč za druhým, je viděl jak moc si tvůrci přejí úspěch blížící se hrané týmovky, na kterou měl Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine navnadit rovnež. A víceméně účel splnil. Ono není moc co hodnotit snad kromě animace, která je opravdu na hodně vysoké úrovni. Jinak totiž ve filmu není takřka nic jiného než-li nepřetržité souboje a akce. I když jeden poznatek jsem si odnesl: Komiksové filmy se o svou budoucnost opravdu bát nemusí, existuje tolik hrdinů a padouchů, že kombinací jejich možných střetů bude vždy dostatek :-). ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

HULK VS. WOLVERINE: No ten konec mě teda naštval. Když nevíš, co s tim, tak to přece netoč. Ale jinak slušnej akční nářez, Hulk je mlátička, jak se patří a Wolverine je ultra drsňák, kterýho nemá nic šanci vystrašit. Malá akční jednohubka. Nic víc. HULK VS. THOR: Docela nuda, ani ta akce za moc nestála. Pomáhá tomu stopáž, při které není moc šancí se nudit. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

První příběh je přesně to jak to má vypadat když se potká Hulk s Wolverinem. Wolverine sice vypadá, že vůbec neví potom, co musí nahodit vykloubené rameno, čelist a zvedat se z kráteru do, kterého ho zabušil bez předchozího varování Hulk, ale vůbec mu to nevadí, protože vše směřuje jen jedním směrem, kterým je ultimátní bitka v malebném lesíku a méně malebném obrněném komplexu speciálně věnovaném zničení wolverina a ochočením hulka. Do toho navíc vstoupí partička Wolverinových starých přátel, mezi kterými pochopitelně nechybí Sabertooth, je tu hláškující Deadpool, ženský wolverine Lady Deathstrike a ruský sígr Omega red a zcela nečekaně všichni chcou Wolverina zabít, což vyustí v ještě ultimátnější bitku, takže jednoznačných *****. Thorův příběh je naopak vleklé heroické žvanění opět s malebnou krajinkou, kterou lítá malebný zelený Hulk a nakonec z toho je jen na Hulka maličká bitka. Se všemi těmi božskými postavami a hrdinskými pózami a norským peklem je to zajímavé, ovšem v porovnání s nekompromisní a na Marvelovské animované poměry i krvavou bitkou s Wolverinem je to jen na ***. ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Malo by sa hodnotiť zvlášť , keďže ide o 2 samostatné príbehy. Hulk vs Thor dajako zvlášť nezaujal v tomto prípade by som hodnotil za 3*. O to viac zaujal Hulk vs Wolverine. Tu je viac drsnosti a súbojov. Samozrejme vylepšuje to aj účasť Deadpoola a jeho hlášok ! Bez problémov za 5* ! Čiže konečné spoločné hodnotenie za oba príbehy : 4* . ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)
  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama