Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 1
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Spiker01 k tomuto seriálu (2)

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (2010) 

Tento seriál, původně určený pro děti, na mě již po několika dílech velmi zapůsobil.Má skvělý příběh, o animaci se sice říká, že je slabinou tohoto seriálu, ale dá se na ni zvyknout, ovšem devízou seriálu jsou především bravurně zvládnuté charaktery jednotlivých postav i celého týmu. Marvel si pečlivě připravoval půdu pro filmové Avengery a tento seriál, je podle mého, jeden z nejlepších, co kdy Marvel udělal a je mnohdy srovnáván se Spider-manem z roku 1994, který je dnes již kultovní. Po bezvadné úvodní znělce, která vám vždy představí úvodní složení týmu, se sice stále opakuje ten samý scénář (je to pořád seriál pro děti), ve kterém se stane něco špatného, nějaký záporák se dostane k moci a je na Avengers, jak se s tím vypořádají. Ovšem tvůrci dokázali velice pěkně vytěžit to nejlepší z komiksů od Stana Lee a Jacka Kirbyho. Velice pěkně vystihli oblíbené záporáky a složení Avengerů, které se za ty roky hodně měnilo. Nějaké problémy jsou třeba na čas pozastaveny, aby se k nim vrátilo až za několik dílů, což je pro fanoušky bezva, ale jinak to pro někoho může být hodně nejasné a může si myslet, že mu něco podstatného uniklo. Originy původního složení týmu jednotlivých postav zde vysvětleny nejsou, počítá se s tím, že jste viděli filmy. To ovšem zas tak moc nevadí a hlavní je, že je vysvětlen původ u členů týmu, kteří se přidají později. Nejoblíbenější postavou je pro mě bezpochyby Hulk, který nejde pro ránu daleko a dokáže rozesmát svými hláškami. Ovšem všichni členové zde mají stejný prostor, což je chválihodné. Obě dvě řady se mi velice líbily a je veliká škoda, že byl seriál zrušen a plánovaná třetí série se již neuskuteční. Na konec dodám oblíbenou hlášku ze seriálu : Avengers Assemble... achjo ...100% ()

Série 2 (2012) (S02) 

Doteď mě strašně mrzí, že nikdy nevznikla třetí série!! ()

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama