Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rónin je samuraj, který ztratil svého pána a tím i svou čest, a jeho postavení na společenském žebříčku středověkého Japonska tomu odpovídá. Ještě mnohem níž však stojí lidé smíšené rasy, mezi něž patří i nalezenec Kai (Keanu Reeves), zčásti Brit, zčásti Japonec. Díky svým mimořádným schopnostem je vzat na milost skupinou bývalých samurajů, jejichž pán se stal obětí spiknutí, které připravili zákeřný Lord Kira a čarodějka Mizuki. Róninové chtějí Lorda Kiru porazit za každou cenu, jenže trumfy rozhodně nejsou na jejich straně. Dokud nezískají Kaie. I tak ale bude cesta za spravedlivou odplatou trnitá a jen málokdo z nich po ní dojde až do konce, který navíc může mít v souladu s japonskými tradicemi velmi trpkou příchuť. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Manarit

Faraoni v Japonsku?

Máš na mysli ty mravence? 8)

Ono když může bejt v Číně mumie která mumie vlastně není... proč by" ale to je blbost! :D

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Manarit

Presne :DDD ja se tesil na nejakou mozna jeste lepsi verzi Posledniho samuraje  Cruisem a misto toho to bude jen dalsi miliarodva zhovadila pohadka.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Dobre tak, Lone Ranger riznutej Vladcem vetru a cely to je jeste riznuty Piratama z Karibiku to vse odehravajici se na japonskem venkove :D a lehce riznuty jeste Johnem Carterem :DDD

na příspěvěk reagoval Prometheus69

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Kravina od pohledu :DDD, takovej Disney - Lone Rangers z Japonska, spis bych bral Constantina 2 :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

No ja neviem, dáko sa mi to nepozdáva. 47 roninov narezali Šogunom a premixovali dákym orientálnym Pánom prsteňov. Akoby v Hollywoode objavili nový svet a teraz sa tam snažili napchať všetko čo išlo okolo. Trailer pôsobí neuveriteľne preplácane. Pred pár rokmi by som z toho slintal, ale už sa mi to akosi začína prejedať.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

ale mohl bys , já jen aby to pak nedopadlo jak u nového Conana ( kde taky jeden řekl debile a rozjelo se to) , kam se na to hrabe bitva tří armád

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

prosim tě to ohledně mé demenci , sem za prvé pochopil a za druhé sem už na to zapomněl takže na tohle fakt nenarážím , já jen že to tady začalo lehce vřít tak jen aby ses krotil , vzhledem k tomu že si horkokrevný a nejdeš pro urážku daleko 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Vhodněji? Pokud si přečteš co jsem tu napsal, nikoho jsem neurážel. Jako ok, nějaká ta ironie musí při takových diskuzi bejt. Pokud ale narážíš na to, že jsem tě nepřímo v textu nazval dementem, nebylo to myšleno osobně, jen jsem parafrázovat tvůj text o americké demenci. Takže to byla taková nahrávka na smeč:) Jinak nemám opravdu potřebu někoho urážet, navíc když vím, že si z toho dotyčný nebude vůbec nic dělat:)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Prometheus je nevydarené pokračovanie Votrelca, ktoré vyvolalo veľké očakávania. A výsledok bolo priemerné sci fi. Ja naopak považujem Elysium za majstrovský kúsok, ktorí veľa ľudí nevie doceniť.

Související novinky

47 róninů se dočká cyberpunkového pokračování

47 róninů se dočká cyberpunkového pokračování

13.08.2020

Přáli jste si vidět pokračování jednoho z největších propadáků roku 2013? Pak máte štěstí, akční fantasy 47 róninů se totiž dočká sequelu, a ne jen tak nějakého. Dvojka se bude odehrávat 300 let v… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Keanu Reeves jako zlý kungfista

Keanu Reeves jako zlý kungfista

17.12.2011

O projektu Man Of Tai Chi jste už u nás četli. Keanu Reeves si pro svůj režijní debut vybral klasické téma: příběh o mladíkovi, kterého jeho bojové schopnosti přivedou do světa „úžasných možností a… (více)

Reklama

Reklama