Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď v teenage komédii sú najlepšie osemdesiatkové songy, nie je to ideálna vizitka. Potom tu je priemerný romantický motív, ktorý sa vylepšuje len prítomnosťou slečny Palmerovej, tú však maže kopa kokaínu a tlustoprd, čo sa nevie vmestiť do skury a najradšej by ste ho poslali konečne na bitúnok. A niektoré dialógy sú také, ako by sa len snažili predčiť vo vulgarizácii American Pie. Pritom to vôbec nemuselo byť podstatou, hoci tie americké párty na domoch už prídu na jedno kopyto a normálni ľudia tam asi nechodia. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Představte si, že 80. léta rostla na stromě, vy jste je všechny sklidili a udělali z toho nejsilnější možnou pálenku, která nepostrádá chuť, energii a sílu, jenž prostě rozjede mejdan sama o sobě. TMHT je totiž spíš nostalgická party než klasická retreo rom-kom. Opírá se o hitový soundtrack, Topherův výborný herecký výkon, sexy Teresu a překvapivě příjemnou Annu. Scénář a dialogy vlastně nejsou moc důležité, fungují jako půdorys pro jednotlivé histroky z mejdanu pospojované dohromady. Celý film drží diváka v příjemném rozpoležení a pokud byste náhodou po zkončení filmu začali sami od sebe organizovat mejdan, nebuďte překvapení. Poslední dobou se mnoho filmů snaží tuhle moji oblíbenou éru vytěžit, ale málokomu se to podařilo tak jako Dowsemu, který se opírá o detailní výpravu, kostýmy, atmosféru a kameru, která jak kdyby vypadla z tehdejší MTV. My fanoušci 80's máme další modlu a ostatní zábavný party movie. Nevíte co se životem, ségra to neví, kámoš to neví, holka vašich snů to neví, tak se na chvilku přestaňte týrat a užíte si právě tuhle noc!... 80% ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivě nevýrazné. Nejen, že celý vývoj vztahu hlavního hrdiny k jeho dívce snů ze střední odhadnete, aniž byste vůbec museli vidět film nebo alespoň trailer, Take Me Home Tonight navíc podstrádá i vtip, napětí, dramatické situace, jiskření mezi hlavní dvojicí... prostě cokoliv, co by mě přesvědčilo, že ten film má alespoň nějaké kouzlo. Na jedno zkouknutí neškodné, pokud by se mě ale někdo zeptal, zda bych mu tento film doporučila nebo zda ho chci vidět znovu, odpověď by zněla "ne". ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dobrý, ale slabý. Líbila se mi snaha o vytvoření atmosféry tak i disco-reunion-retro vzhled a nostalgie, jinak ale bylo slabo... slabo na tomto poli komediálním. Protože jinak to skřípe a jede se jen od úletu k úletu. Téma/příběh je bohužel obehráté jak singl MC Hammera. Tvůrci prostě měli snahu a možná i nějaký nápad, ale bohužel to nedopadlo tak dobře, jak by bylo zavhodno. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy se podíváte na film a při závěrečných titulcích máte chuť na chlast, cigára a pořádnou pařbu? Tak to je tenhle film. Retro z osmdesátek je plný starejch songů poctivě vybranejch a k filmu skvěle sedí. Hrdinové jsou maximálně divný, jak se na Americký nezávislý léto sluší. Jeden večer na vzpomínkový pařbě, kdy se sejdou starý party, školáci i záškoláci. Depka, která se musí přepít. Snad proto se většina těchhle setkání nakonec vydaří. Někdo odejde brzy, jiní jedou až do rána. Já jsem z těch druhejch. Proto mě tenhle film jde od srdce, i když je to v podstatě hollywoodskej slaďák. Každej se chce občas vrátit zpátky, nebo ne? 90% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Topher Grace uviedol, že vydanie filmu sa oneskorilo, pretože štúdio nevedelo, ako propagovať komédiu pre mládež s vyobrazením užívania kokaínu, keďže táto droga bola v 80. rokoch široko užívaná. (Arsenal83)
  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno