Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

Falko 

všechny recenze uživatele

Zatial som dvojku nevidel, ale trojka sa mi pacila prinajmensom rovnako, ako jednotka. Herci boli sympaticki, napätie stale viac gradovalo s prichadzajucimi minutami, lakacky boli vydarene, proste nenudil som sa. Mam len obavy, ze dvojka je asi naozaj najslabsia po vsetkych tych hodnoteniach, ale snad sa k nej aj tak dostanem niekedy, pretoze tieto filmy ma jednoducho bavia. Zaujimave rozhodnutie bolo nepridat ziadnu hudbu do filmu, ale nechat proste len bezat kameru na stative, ktora sa kruti dolava a doprava, dolava a doprava a ste v napäti, ze co sa preboha teraz ma stat :-) Kedze som to videl v kine, napätie bolo o to väcsie, ze zvuk bol velmi hlasno a velke platno len zvysilo zazitok filmu, takze hodnotenie je u mna rovnake, ako aj pri jednotke. 80%. _________ Christopher Nicholas Smith - (Dennis) +++ Lauren Bittner - (Julie) +++ Chloe Csengery - (Malá Katie) +++ Jessica Tyler Brown - (Mladá Kristi Rey) +++ Dustin Ingram - (Randy Rosen) +++ Brian Boland - (Daniel Rey) +++ Produkcia: Akiva Goldsman +++ (Videl v kine 15.11.2011) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Být tohle Paranormal aktivity 1, troufám si tvrdit, že by se pořádně otřásly základy hororového filmového světa a velmi pravděpodobně by se o ničem jiném dlouhou dobu nemluvilo. Avšak tato série má trochu jinou tendenci než třeba SAW. Jednička moc lidí nenadchla včetně mě, dvojku sem neviděl, ale dle hodnocení to byl ještě větší průser, takže trojka mohla být posledním hřebíčkem do rakve této série, jenže on se stal úplný opak. Režiséři natočili něco, co si rozhodně zaslouží pozornost a nepochybně i vyšší hodnocení. Myslím, že PA3 docení především skuteční hororoví fajnšmekři, kteří už mají nějakou tu řádku hororů za sebou a můžou vše porovnávat. A to jsem i já. A já doporučuju jediný: nekoukejte na trapnou jedničku a dvojku, začněte rovnou od tohoto dílu a těšte se na čtyřku, protože režiséři ví, co chtějí a to se mi zatraceně líbí. NO BLOOD BUT A LOT OF FEAR 75% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Do třetice zase opět trochu stejného a nudného. Tahle recyklace a natahování rádoby provázaného příběhu už mě vážně nebaví, koncept found footage se zde vyčerpal už po prvním díle. Zvlášť, když se jim tu strašidelnou atmosféru prostě nedaří navodit ani tentokrát. Narozdíl od strašlivé a ukecané dvojky se zde ale přece jenom pár dobrých nápadů najde a tvůrci už se nás nestačí polekat jen bouchajícími dveřmi či padajícími pánvičkami. I tak je tam toho ale na 90 minut hodně málo. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Ať si všichni hateři říkají, co chtějí, tvůrci PA jsou mistři autenticity. Pokud chcete vidět další exkurzi do domácnosti, kde straší, není o čem. Trojka je tak trochu návrat k originálu, ať už stylem strašení či atmosférou. Úžasné v detailech (přehlížená výprava, design místností - ten barák bych si chtěl celý projít), naprosto přirození herci (ty holčičky jsou báječný - údajně z 90 % všechno improvizace). Zklamalo pak jedině finále, které není tak intenzivní a pamětihodné jako u 1/2 a působí tak trochu odfláknutě. Přesto velký obdiv k celé téhle franšíze. Krmí si pokladničky naším strachem a já jim rád přispěju tím svým i příště. 3,5* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne opet to samy. Je sice fajn, ze se povedlo navazat na predchozi dily a mame tu jakejsi prequel, kterej by mel vse vysvetlit, jenze zaverecny vysvetleni je spis lehce usmevny. Jinak to je proste klasika, neustale dokola sledovani tri mistnosti, kde se vetsinu casu nic nedeje a kdyz se clovek poradne nesoustredi, tak ma sanci o nejaky to pohnuti predmetu nebo zavreni dveri lehce prijit. Ale je fakt, ze obcas je film vcelku mrazivej a tahle serie je jedno z mala, kde mi rucni kamera nevadi, ale je tu naopak k dobru. O fous lepsi nez druhej dil, ale zadnej zazrak. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama