Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JOSH SI UŘÍZNUL PENIS, PROTOŽE NĚCO VYLEZLO Z MÉ VAGINY....“ /// ... a tehdy jsem procitnul.... Film věnovanej 1. výročí tragédie je samozřejmě kravina. A já pochopil, že ,,on“ (jako ten film) nebo snad ,,ONI“ (ty ryby) to věděj. Nahý kočky (některý i sexy), kluci (šerif s výrazem Levoše Mareše), všichni jsou mladí, nadržení a (a většina z nich) k sežrání. ... Tak s tím ptákem – to je fakt prdel a závěrečná půlhoďka pak dobrá černá parodující zábava. Zapomeňte na horor. Jen si pojďte užít romantiku mezi rybičkama, pokecat s Hoffem a zasmát se mrtvejm dětem. Prostě : ,,Vítejte na nejnižším dně!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že na Ch. Lloyda se furt dívá víc lidí, než na smějící se miminko s půjmem. 2.) Su fanda bazénovejch masakrů a Mitche Buchannona. 3.) Koukám jen na filmy, ve kterých se něco ději i v závěrečnejch titulkách. 4.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Psema 

všechny recenze uživatele

"You have never seen Baywatch? Knight Rider? Anaconda 3?" Míň koziček, střev, krve i pornohereček, ale o to větší zábava. Scénář je samozřejmě hnůj (v podstatě na úrovni jedničky), ale Gulager mnohem líp pracuje s lekačkami, napětím a především humorem, jenž se v poslední půlhodince rozjede s takovou kadencí, že filmu odpustíte v podstatě cokoliv. A navíc má Hajzlhofa, jehož "bjůkenenovské" etudy jsou pro film jednoznačnou vstupenkou do zlatého fondu "party filmů". FISHHUNTER!!! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když před dvěma lety francouzský řezník Alexandre Aja natočil komediálně přikořeněný hororový masakr Piraňa 3D, jednalo se o příjemný a vizuálně přitažlivý počin, kde největší roli hráli spoře oděné slečny a lidi zmasakrované na několik způsobů. Úspěch byl slušný a tudíž si někdo řekl, že by mohl natočit pokračování, (trapný závěr prvního dílu tomu nasvědčoval) které bude prakticky stejné jen o dost hloupější a trapnější. Jedná se o jedno z těch hodně špatných pokračování, které nepřináší nic nového a vše viděné ničím nevylepšuje. Opět nás čekají nahotinky, opět řada krvavých scén (masakr tentokrát není tak velký a ukousnuté penisy už také nepobaví) ale vše je natolik směšné, že se tomu nedá ani smát a už vůbec tomu nepomůže hlavní lákadlo, kterým je David Hasselhoff, parodující svou legendární roli z "Pobřežní hlídky". Naprostá zbytečnost. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu se tu změnilo mnoho a to bohužel k horšímu. 3DD PIRAŇA už není tak krvavá, zato je tu více polonahých slečen a tak ňader uvidíte víc než dost. Film šel bohužel cestou k většímu kýči, takže děj je už úplně o prdu a většina scén má spíš nádech parodie. Jediné, na co se lze těšit je role Davida Hasselhoffa, který si zde zahraje svou vlastní postavu z Pobřežní hlídky, Mitche Buchannona. Zahrát sám svou vlastní roli takhle parodicky, to už je výkon :-)....to je ale vše. Krvavé to nijak extra není, pokousání od rybiček už taky nejsou tak vidět....je tu ale David a plno přifouknutých ňadýrek, tak si vyberte. Já téhle šarádě o ničem dávám dvě hvězdy za Hasselhoffa, díky kterému jsem se aspoň zasmál, když už nic jiného. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno