Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (302)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith to má od narození, Judd Apatow se k tomu dopracovává a jeho poslední filmy už začínají mít pekelně blízko k tomu, co považuju za chytré a zábavné rom/comy. I když na špičku žánru, která je právě od Smithe, by to ještě pořád chtělo hodně dobrousit a hlavně prostříhat, protože ty Apatowovské stopáže jsou opravdu skoro škodlivé. Ale i tak se koná přesně to, v co jsem pevně doufal. 75% - a všem doporučuji, aby se rozhodně nenechali odradit nízkým zdejším hodnocením. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo jedno z mých největších filmových utrpení - podbízivé, uječené a totálně odpuzující představení zhovadilé rodiny, kde se jen zlehka vymykal Paul Rudd, jinak aby jeden pohledal další, alespoň snesitelné postavy, které však nejméně o pět délek zaostávaly za oslavenkyní čtyřicítky v názvu, ve sledu nekonečných příprav na narozeninovou párty, která měla být zřejmě vyvrcholením vřeštění, nemístných vulgarit a projevů vzácných degenerací členů rodiny z obou stran, ale i když jsem si fakt přála zjistit, jestli má scénáristická a režijní tupost nějaké mantinely, ty moje mě nepustily přes hodinu a devět minut. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Leslie Mann mám rád, jedna z mých TOP hereček, ale ani ona nezachránila čest tohoto filmu, který po pravdě byl trochu porod dokoukat :) Bylo to v prvé řadě extrémně dlouhé (138 minut je na komedii opravdu dost) a humor, který nám tvůrci servírovali, byl často plytký a já se po pravdě ani jednou nezasmál nahlas (nejvíce mě paradoxně pobavila scéna v samotných titulcích, kdy Melissa McCarthy 2 minuty nepřetržitě hlásí všechny okolo :)) Každopádně v průběhu filmu jsem měl také pocit, že sleduji nějaké domácí video nebo reality show jedné "obyčejné" americké rodiny. Špatný snímek to ale nebyl, mělo to i pár úsměvných momentů a občasná "dramatická" vložka (zejména rozmluvy hlavní dvojice se svými otci) neuškodila. Takže pokud by se ubralo 30 - 40 minut času a přidalo se více na svižnosti a šmrncu samotného humoru, mohla to být povedená čtyř-hvězdičková komedie. Takhle bohužel pouze za tři. 67% (with J.) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Môj tretí Apatow. Najprv mi to "protekčné" rodinkárstvo liezlo na nervy (žena a decká v každom jeho filme), ale tu som zistil, že im to ide fantasticky a navyše baby sú úplne bohovsky zohrané, že to ani nemusia hrať! Prišiel som im na chuť, ako i tomuto zvláštnemu sklbeniu drámy s komédiou v podaní Apatowa! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda až mě bude čtyřicet let, přede mnou bude Megan Fox v bikinách a moje ženská řekne, že se o mně nebojí, protože bych nevěděl co s ní, tak seberu bágl a odlítám na Samutru rajtovat s domorodcema kolem ohně, protože takovejhle názor na mě je horší než členství v KSČM a v ODS dohromady. Ve filmu je spousty věcí, které mě přišli docela realný, ať už dialogy nebo některé scény i když třeba přerušená kuřba byl extrém, tohle mě zařídit nějakej fagan, tak jde do minuty do věčnejch lovišť za Vinnetouem. Celkově se jedná o překvapivě přijatelně procmrdlou zábavu, romantiku a reálku. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Vo filme si zahrala aj štvorica hokejistov z NHL - Scott Hartnel, Matt Carle, James Van Riemsdyk a Ian Laperie, ktorý podával protézu Megan Fox (Desi). (Shakers)
  • Po hádce se Charlotte (Iris Apatow) u snídaně zeptá, proč nikdo nemluví. Pete (Paul Rudd) jí odpoví, že jsou to „zvuky ticha", což je narážka na „Sounds of Silence", jeden z nejslavnějších hitů dvojice Simon & Garfunkel, o kterých v předchozí scéně oba hlavní představitelé mluví. (_Irbe_)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama