Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (302)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film pro trošku jinou cílovou skupinu než jsem já, protože jsem se v tomhle naštěstí ještě neviděl a dvě dekády ještě snad ani neuvidím. Na Judda Apatowa překvapivě málo vtipu a více dramatu a rodinného moralizování. Nějaká ta pravda tam asi bude, ale to nezachrání naprosto nezajímavý scénář, který zabavit na celých (a notně přestřelených) 138 minut nedokáže. Leslie Mann v tomhle filmu působí poměrně nesympaticky, Paul Rudd mě taky moc nenadchl. Zachraňuje to dvojka Megan Fox a Megan Fox. Dvojka... you know. A taky malé cameo Jasona Segela. Ovšem palec dolů (a hvězdu) za trapné vyspoilovaní finále Lost. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie od Bridesmaids. Výrony hurónského smíchu, natržená bránice, brambůrky rozházené po celém bytě, křeč v obličeji od permanentního výšklebu. Nejdřív jsem se toho obával, říkal jsem si, další dvouhodinová kláda od Apatowa, to smrdí vyčpělýma Komikama, ale počáteční nedůvěra šmahem vzala za své. Apatow tentokrát hlavičku hřebíčku rozmrdal kladivem na prach a rozpumpoval kolotoč plný hororů "ze života" a absurdního vulgarhumoru. Za deset let páchám sebevraždu.Tuhle nálož byste si měli dát povinně, protože kvalitních komedií je furt jako agnostiků v mešitě. Mimochodem, tahle taškařice nám byla tuzemskou kinodistribucí opět zapřena. iCunt! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PETE MÁ 40, A…JSME PŘIPRAVENI ZAČÍT NOVOU FÁZI NAŠICH ŽIVOTŮ S OTEVŘENÝMI SRDCI. PŘIPRAVENI VYBRAT SI RADOST A… VŠEM ODPUSTIT“....... /// (takže 40 říkáš…unavený nářadí, myšlenky bejt vdovcem….) Pronášení pravd (lží!) motajících se okolo 4cítky. Každýho to jednou čeká…(i tebe!). Starosti s dětma (ty parchanti jsou všude stejní!), slasti a strasti mámy a táty. S rodinou, s byznysem … a jestli nečekáte něco vobjevnýho (jako že 40 není konec světa), třeba se budete i bavit (vo to mi původně taky šlo….). Jenže, co když trocha tý pravdy, moralizování, humoru, oldies rockový muziky… nepřivede k orgáči cílovou (moji?) věkovou skupinu? Koho teda? Leda, že by někoho utáhli na ty kecy vo píchání, na kuřbu, na kozy…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Graham Parker a The Rumour, Billie Joe Armstrong, Zbouchnutá… a vlastně nevím…. 2.) Holky se už na mě neusmívaj, ale říkaj mi pedofile . 3.) Thx za titule ,,Kopla“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čtyřicet, to už je věk, kdy člověk trochu hodnotí to, co má za sebou. Pořád je to věk, kdy se ještě cítí mladý, ale přece jen už chápe, že na něco je pozdě. Třeba na třetí dítě, na zamilovanost, na pořádnou erekci bez pilulek, protože vás manželka nepřitahuje. Jsou vám postavy Peta a Debbie povědomí? Tak pokud to není proto, že máte podobné problémy, možná to bude tím, že jste se s nimi setkali ve filmu "Zbouchnutá". S dvojicí se znovu setkáváme po pár letech, kdy Debbie má zrovna osmatřicáté narozeniny a Pete se chystá na ty svoje čtyřicáté. Nejde však o samotné narozeniny, jde o to, že tihle dva se nacházejí v pořádné manželské krizi. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/ctyricitka-na-krku-2012-50.html ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Apatow počtvrté a zaručeně nejhůř. Čtyřicítka na krku je přes dvě hodiny dlouhou nudou, která diváka týrá svoji vlastní otravností, na kterém se podílí z největší části sama rodiny páně režiséra. Jakákoliv snaha o to, rozebrat pro někoho závažnou tématiku krize středního věku přichází vniveč. Nuda, nuda a zase jen ta nuda. [30%] ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Vo filme si zahrala aj štvorica hokejistov z NHL - Scott Hartnel, Matt Carle, James Van Riemsdyk a Ian Laperie, ktorý podával protézu Megan Fox (Desi). (Shakers)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama