Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejúchylnější Sandler všech dob (včetně Zohana). Ultradementní snůška vulgarit a nekorektních vtípků všeho druhu bez jakéhokoliv moralizovaní (a pokud se náhodou náznakem něco takového objeví, Sandler to v následujících 30 vteřinách přebije nějakou prasečinou). Přítomnost Vanilla Ice a Iana Zieringa v kontrastu se Susan Sarandon (jejíž mladší verzi hraje její vlastní dcera) a Jamesem Caanem tomu dodává až dadaistický rozměr. Pokud jsou vaší guilty pleasure podobné zvrácenosti, doporučuji vidět s partou podobně postižených přátel a ideálně v dabingu, protože překlad se panu Putnovi výborně vyvedl. A teď mi někdo vysvětlete, kolik kokainu a prostitutek muselo být na natáčení přítomno, když tohle dílko údajně stálo 70 milionů? ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ajdam Sandler spolu s Vanilkovou Zmrkou, divně hrajícím Andy Sambergem s vyšinutým Milou Ventimigliou. Pokud se Vám tato věta zdá poněkud zneklidňující, tak má te pravdu!!! Možná, vskutku jenom možná dobrý nápad David Caspe někde zavětřil, ale pak se z toho stala slátanina jako ze všeho, co nám poslední léta Sandler servíruje. Je neuvěřitelné, že mu to stále prochází. Zdá se, že je ve své céčkové formě Adam Sandler opravdu nezastavitelný... ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale Sander mě v tomhle vrcholu úchyláren prostě bavil. That's My Boy je totiž přestřelený až tak moc, že vlastně funguje jako opravdová parodie komedie. Sice pravda hodně prasácká a dost white trash schválně hloupá, ale převážnou stopáž není trapná. A to je vlastně největší úspěch který může komedie s Adamem mít. Vanilla Ice banged grandma? That's fucking awesome! ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Máte rádi trhlý komedie který používaj mnohdy až úchylnej humor ? Máte rádi styl Adama Sandlera ? Máte rádi snímek Král videoher (2006) kterýmu se styl vtipů podobá ? Pak je to film přímo pro vás a jako třešnička na dortu jsou Dante a Doktor / Otec Shakalu kteří se objevily právě v již výše zmíněném filmu. Osobně jsem k tomu přistupoval opatrně, a když film skončil tak mě bolelo břicho od smíchu ;) P.S. Asi taky pojmenuju svýho syna Han Solo Berger :D ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A to už jsem myslel, že Sandler tyhle role v šílených a často i dost trapných komediích nadobro opustil. V tomto případě mu můžu ale přičíst bod k dobru, protože i přes to, jak je That's My Boy komedie úchylná a dementní, tak je i fakt dost vtipná. Tenhle typ filmu určitě není pro každého. Já se ale fakt bavil. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)
  • Eva Amurri Martino si ve filmu zahrála mladší verzi své skutečné matky Susan Sarandon. (Avalon820)

Reklama

Reklama