Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přímočará natuplá stylovka na jedno použití ze staré školy, které nejde k duhu akorát nevysoký rozpočet, který pravděpodobně padl především na platy jmény profláknuté pětice. Zbytek obsazení pak tvoří naprosto úděsní (ne)herci, kteří nejsou schopni pronést repliku tak, aby zněla aspoň trochu přirozeně. Druhá vada na kráse je tlačení Stalloneho do noirovsky laděného cynicky uštěpačného voice overu. Sly má sice mnoho předností, ale přednes vět rozvitých k nim tedy nepatří. Pokud však zrovna mlčí či pouze cedí z úst údernou hlášku, tak je stále kabrňák. Jinak není moc co vytýkat; pokud tedy nečekáte něco jiného než výše zmíněné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Film ktery dela cest svemu jmenu kazdou chvilku tu nekdo schyta kulku do palice Sly je spravne drsnej tak jak ho mame radi s nicim se tu nesere krev pekne strika a fanousek oldschol drsny akce si libuje je to zkratka podobne jako Arnoldova Konecna nostalgicka akcni vzpominka na zlata 80 a 90 leta pravda strih je trochu rychlejsi asi jako ve stylu prvnich Expendables ale neni to jeste nic ultra zbesilyho ty krvavy efekty co jsem uz zminil se opravdu povedli a je skoda ze tento film nebo Last stand propadli v kinech a oceni ho tak jen skalni fanousci zanru ale me je to fuck Sung Kang Stallonemu zdatne sekunduje zkousi na nej nejruznejsi chytry kecy ale Sly ho vzdycky nekompromisne uzemni a kupodivu mi tu nevadil ani Momoa kteryho fakt nemusim nebot je pro me jednim ze symbolu zprzneni Conana a ac je docela vysokej a narachlej tak z jeho ksichtem teplouse a modela ho fakt jako akcniho hrdinu neberu ale tady se celkem snazil zahral fakt bezcharakterniho hajzlaka hodne tu zabiji a na konci spolu se Slyem svedou i velice solidni souboj takze resume povedena vzpominka na casy davno minule a jeste jednou hanba ceskym distributorum kteri se tento kousek nerozpakovali vubec neuvest do kin sice to propadlo stejne jako Konecna ale na to se muzu vyprdet v dobe cim dal tim vic zahnivajicich a stojatych vod dnesnich akcnich filmu je fajn ze tihle stari pardalove jako Arnie a Sly a spol vedi co svym skalnim fanouskum naservirovat palec nahoru! ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Filmy W. Hilla som jeden čas vyhľadával (doba VHS) a ako režisér sa v akčnom žánri nikdy nestratil. Istý čas boli jeho filmy v kurze. Nejaké roky mu pribudli, ale jeho štýl ostal pomerne čitateľný. Stallone je sympaťák, na svoj vek vyzerá stále veľmi slušne, ale toho kriminálnika som mu nejako neveril. Jeho dobrácke oči na to nemajú a kopa tetovania to nezamaskuje. Záporák, ktorý bol v novom spracovaní Conana nevýrazný a tupý sa tu uplatnil podstatne lepšie aj preto, že nemusí film ťahať. Celkovo je to film presne v štýle W. Hilla, taký jemný akčný nadpriemer, v ktorom sa občas pritvrdí, ako keď Stallone odstrelí jednu vysoko postavenú hlavu...60%. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jeho tvář je zvrásnělá, jeho pohyby jsou komické, jeho metody nelidské. Říkají mu Bobo. Spolupráce dvou akčních legend (jedné režisérské a jedné herecké) se bohužel nestala velkým comebackem ani pro jednu z nich. Hillova nekompromisní „ode zdi ke zdi“ režie bez jediné promarněné minuty nás od prvních minut nenechává na pochybách, že jde o oživlý komiks. Zabíjení se děje tak často a s takovou nekorektní samozřejmostí, až nabývá funkce prvku, který rytmizuje vyprávění. Vítám, že protagonistova amorální povaha není nijak odsuzována. Společně s (nedostatečně využitým) voice-overem a na něj vázanou retrospektivní strukturou vyprávění, s dominujícím typem prostředí (oneonované bary) a s převahou nočních scén jde o zřetelné odkazy ke klasickým filmům-noir. Noirový cynismus se ne úplně nejlépe snáší s uvolněnější buddy movie rovinou vyprávění, která pro změnu dává vzpomenout na některé drsnější akční komedie z devadesátých let. Ke srovnání se nabízí třeba Poslední skaut, jehož hrdinům bylo ale snazší uvěřit, že rezignovali na veškeré ideály. Nekompatibilita Stalloneho přímočaře akčního typu s přidělenou rolí, která vyžaduje vrstevnatější herecký projev, je jednou ze slabin filmu, kterému na sympatické staromódnosti dále ubírá zbrklý střih akčních scén. Přesto jde o solidní akční oddychovku, ač – stejně jako Expendables – nejzábavnější tehdy, odkazuje-li k časům, kdy byl Sly mnohem větší štramák (fotografická rekapitulace jeho zločinecké kariéry). 65% Zajímavé komentáře: DaViD´82, Psema ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $9,489,829Tržby Celosvetovo $21,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,021,231 //počet predaných kusov 85,634Tržby za predaj DVD v USA $3,546,934 //počet predaných kusov 123,183║ klasické tuctové béčko ako vyšité z 80.rokov, Stallone sa aj snaží ale nič nenarobí keď všetci naokolo hrajú tak mdlo, bez iskry, akcia miestami újde, ale dej nemá čím zaujať, a troška drahý film na to čo sa tam premelie /40%/ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Film nebol premietnutý pre kritikov. (beso74)
  • Červený automatický nôž používaný vo filme je značky Microtech Halo. (beso74)
  • Film vydělal v USA o premiérovém víkendu "pouhých" 4,5 milionu amerických dolarů, čímž se stal do té doby druhým nejméně úspěšným filmem ve Stalloneho kariéře. (Sekmen)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama