Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zac je sympaťák a veskrze okouzlující klaďas, i když už ukončil střední a nezpívá. Zeus byl skvělý pes, takhle vycvičeného psa jsem v reálném životě nikdy nepotkala. Ben byl roztomilé dítě vybavené do života hezkou maminkou a vtipnou sympatickou prababičkou. Jeden spoiler utopený blbeček z předvídatelné romance drama nedělá. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšila asi půl roku než na to půjdu do kina. Ale čím víc se premiéra blížila, tím víc jsem si to rozmejšlela a nakonec jsem radši nikam nešla a udělala jsem dobře. Podle traileru jsem si myslela, že to na pět nebo na čtyři hvězdičky bude, ale silně jsem se spletla. Ze začátku to vypadlo celkem dobře, ale pak se děj začal táhnout a vůbec mě to nebavilo. Jediný pozitivum na tom byla ta dobrá hudba, ale to je asi tak všechno. Herci byli sympatický, ale ty výkony za moc opravdu nestály. A ten trapnej konec radši komentovat nebudu, takže bohužel dávám jen 40%. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Hezky načančané NIC. Problém posledních Sparksovek není v tom, že se jedná o kýč pro paničky a zasněné/zastydlé puberťačky. Problém je v tom, že se nedaří podchytit postavy, přijít s příběhem, který by upřímně dojal, a vymyslet finále, které by nebylo tak okatě cucané z prstu jako tady. Efron má trauma, ale vydrží mu pět minut. Zlomové tajemství není nic než banální informace, která nikoho s mozkem nemůže urazit a z Schillingové dělá tím pádem jenom blbku. A finále v dešti je deus-ex-machinou, za kterou by měl pan scenárista vrátit průkazku a vrátit se spolu se Sparksem do prvního ročníku kurzu tvůrčího psaní. Efron jinak solidní a táhne, co se dá. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem plánovala nekonfliktní tři, ale: Film vrství klišé na klišé, dramatický oblouk vystaví na opravdu zvláštním základě (mám fotku tvého bratrance z Iráku, tzn. že jsem šmírák?), Zacovi traumatizovaného drsňáka, který přežil tři štace v Iráku, rozhodně nelze uvěřit a závěrečný zvrat, který mu otevřel cestu k milované Taylor Schilling, mě naprosto rozsekal - smíchy. Talisman se určitě nijak výrazně neliší od zbytku hollywoodské romantické produkce, nyní si však zahrává se seriozním vedlejším tématem (váleční veterání si hledají místo ve světě), zatímco hlavní příběh a vizuály ze všeho nejvíce připomínají Danielle Steele. (Však víte: všichni jsou krásní, sluníčko svítí, krajina je jako malovaná.) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý (a to naprosto ve všech ohledech, když se pomine ta malá a vpravdě nepodstatná lež) a paní Osamělá aneb přesně ten typ romantického filmu, u kterého jistě leckterá divačka ráda roztaje, a aby se neřeklo, tak pro pánskou část publika tu je zas sexy hlavní představitelka, která je asi jedinou odměnou pro chudáka chlapa, kterého donutila jeho partnerka Talisman zkouknout. Jinak klišé se pěkně kupí, Efronovy psí oči se samozřejmě jen tak neokoukají a člověk se musí čím dál víc smát, jak je film hloupý a předvídatelný. Slaďárna toho takřka nejtěžšího kalibru, avšak bohužel hlavně v záporném slova smyslu, proto tedy pouze 2*, víc nemůžu a ani nechci dát. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama