Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

berusche 

všechny recenze uživatele

Jo tak, vy jste se nás snažili očůrat? Tak to ne, to neplatí. Zabalit naprostou patetickou s*ajdu plnou zbytečných klišovitých výroků do vcelku zajímavého námětu na romanťák, nastrčit tam ještě psy apod. a doufat, že divák to zblajzne a nevšimne si, že je to s*ajda, to chtělo vskutku hodně odvahy. Takže, za tu odvahu vám tu jednu dám, za toho pana "Božského" vám nedám nic, to jste mě trochu urazili. A za to jakožerádoby rozuzlení byste si zasloužili rovnou do hlubin propadliště. Hm, asi jsem se dobře vyspala, tak jednu. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Zac Efron není prkený, ani ostatní herci. Ale režisér je prkno jak dub. Kopíruje jiné filmy, nezvládá dramatické scény, všechno jen nakoukané, ale špatně. Ale i kdyby to nemrvil příliš rutinní rejža, tak scénář a dialogy by tomu ty hnáty podkoply taky. Ovšem!!!! ...na jedno shlédnutí docela příjemné a nerušivé. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $60,457,138Tržby Celosvetovo $94,645,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,715,914 //počet predaných kusov 202,296Tržby za predaj DVD v USA $14,333,569 //počet predaných kusov 963,163║ schématická romantická omáčka, ktorá ničím v rámci deja neprekvapí, je sakramentsky predvídateľná ale je neskutočné ako dokáže do týchto usmrkaných filmov zapasovať Zac Efron(predtým prekvapil Smrt a život Charlieho St. Clouda ) a ešte mu uveríte aj toho zúboženého mariňáka, neokukaná Taylor Schilling mu ako protipól dobre zapasovala, až nečakane pozerateľné /60%/ ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Nevidím v tom žádný problém, když jsem zaslechl, že je s filmem spojeno jméno Nicholas Sparks, tak jsem věděl na čem jsem a co od toho očekávat. Problémem pro mě nebyl ani Zefron a to jsem si myslel, že se tak stane. Na Notebook to sice nemá ani zdaleka, ale i tak je to krásná a naivní romantika, nad kterou se nemůže moc přemýšlet. Především nad naprosto nesmyslnou dokonalostí hlavní postavy. Hicks se tady toho zhostil dle mého o kus lépe než tomu bylo u No Reservations. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna 2x stavěná na romantické filmy, ale tenhle byl kupodivu hodně solidní.. Sice měl silnou příchuť cukrové vaty a dokonce i padouši zde jsou "perfektní", ale režie, kamera a kupodivu i herci (Zac Efron, Taylor Schilling a Blythe Danner) byli více než solidní.. Všechno bylo až nechutně ideální a prvoplánové, ale na rozdíl od ostatních současných amerických love story jsem silně "postrádala" kýč.. Opravdu řemeslně odvedená romantika.. Válečný hrdina, který je navíc pohledný, inteligentní, zajímá ho filosofie, umí hrát šachy a na klavír, je perfektní cvičitel psů, pracant a kutil, se rozhodne, že vyhledá tajemnou dívku z fotografie, která je sirotek, navíc svobodná matka, která má na krku psí hotel a starost o minifarmu, silně postrádá svého zemřelého bratra a v tajemném tulákovi nachází přesně jeho vlastnosti.. Roztomilá pohádka pro dospělé (asi spíš teda něžného pohlaví).. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)

Reklama

Reklama