Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neviděl předešlé dvě předlohy, ale rozhodně si je budu muset pustit, protože ten příběh je výborný. Začátek byl trošku slabší a půl hodiny jsem si zhruba říkal, že koukám na pěknou blbost, ale potom se to vybarvilo. Během filmu změníte názor na jeho rozuzlení snad 20x a stále vás baví, jak se věci vyvíjí. Navíc to americké obsazení je opravdu výborné. Miller, Mardsen, Mitra, Levijeva, výtečný původní Schoenaerts a k tomu naprosto dominující Karl Urban. To se rozhodně povedlo. K tomu velmi poutavá hudba Frizzella a máte parádní thriller. Jedině bych vynechal žánr erotický, protože přesto, že se jedná o film a spoustě záletníků, tak erotiky si rozhodně mnoho neužijete. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka preverí, akí veľkí sú všetci kamoši a ako veľmi dokážu držať pri sebe. Prachy, kariéra, spoločenská prestíž a aj keď je to kamoš, tak predsa len červík závisti hlodá a vŕta. Keď sa do toho zamieša ešte samica, je o prúser postarané. Ja som sa bavil. Americký remake rovnomenného holandského filmu z roku 2010 ma prekvapil. Väčšina pokusov amerických filmárov previesť úspešné európske filmy do amerického prostredia takto nedopadnú. Opäť som sa neubránil porovnaniu a výsledok je jednoznačný. Skvelý bol už začiatok filmu, kde sa objaví mŕtvola sexi dievčaťa. Aj v pôvodnom filme mi pripadá typologické obsadenie hercov horšie. Môžem kvitovať ani dobrý námet filmu o piatich priateľoch a ich záletoch. To sme už pred tridsiatimi rokmi s dvoma kamarátmi praktizovali tiež, ale nebol to žiadny prepychový loft, ale väčšinou garsónka alebo menší byt na sídlisku. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Dva velké mínusy, přičemž těžko říct, jak moc za to může samotný film. 1) loft (2008) jsem viděl před více jak dvěma a půl lety, tehdy jsem ho dosud neznal a množství zvratů a propletenost mezi pěti přáteli mi prostě přišla zajímavá (****). Loft (2010) jsem našel před necelým rokem. Nemohu říct, že by byl nějak výrazně jiný, ale prostě jsem už zápletku, jednotlivé zvraty a scény znal, takže mě to už moc nemělo v čem ohromit (***). U mě tedy Loft (2014) tratí právě na té ohranosti už několikrát známého a viděného. 2) Známé ksichty. Většina herců je tu sice nijak hvězdných, ale ty ksichty jsou už známé, přinejenším tedy mě značně známější než tváře z holandské a belgické verze tohohle díla. A svým způsobem mi to tak přišlo ještě o něco trapnější a hercům jsem věřil úplné prd. --- Pokud jste tedy již v minulosti viděli některou ze starších verzí Loftu, důrazně doporučuji tuhle ani nezkoušet - dostanete jen nemlich to stejný akorát se známějšími ksichty herců z béčkových filmů. A pokud jste Loft dosud neviděli a jména jako Marsden, Miller či Urban a jejich ksichty jsou vám značně známější než ta belgicko-holandská, rovnou si sežeňte raději právě tyhle belgicko-holandské verze, protože méně známé ksichty vás dokáží více vtáhnout. ()

gael83 

všechny recenze uživatele

Forma převažuje nad obsahem, prostě pět týpků co si choděj hrát do svýho "loftu", 5 kámošů, 5 klíčů a jedna vražda. James jako psychiatr no nevim a klustý Wentworth a jeho "homo" postava s dvojitou bradou ještě míň uvěřitelné. Měla to být stylofka tak trochen horror, trochen thriller a je z toho líbívý videoklipový slepenec s výbornou kamerou a skvělým střihem avšak natolik mizernými výkony, že se nudím od začátku do konce takže zbytečný snímek jedině na velmi nudné deštivé odpoledne a přitom začátek je tak slibný. Škoda. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel, ale odhadujem, že tento napínavý remake bude doslovný. Prečo nie, zaujímavý scenár sa dostal k širšiemu obecenstvu. Tým pádom ale zrejme sú opakované aj nedostatky originálu (to všetko iba fabulujem). Ak by mal film 90 minút a vystačil si s prvou pointou, nepôsobil by tak prekombinovane, ako po finálnom zásadnom odhalení. Myšlienkovo to film už nijako výrazne neobohacuje. Proste chlapi sú raz takí a ženy tiež. Loft sa odohráva vo fikčnom svete, kde stačí mať trochu peňazí a ženy sa hneď pred vami plazia po kolenách. Kto z nás by v takom svete nechcel žiť? No možno po pozretí tohto filmu a jeho zvratov, založených na vzájomných klamstvách, nikto. 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama