Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo veľmi zábavné, niečo medzi Sin City a filmami od Tarantina. Nie je to nič svetoborné, ale v tomto žánri dobré. Tri grindhousové poviedky, ktoré sa medzi sebou prelínajú, okrajovo pripomínajú tvorbu Quentina Tarantina, ale na jeho dokonalosť nestačia. Jedná sa však o veľmi čierno-humornú zábavu, kde som jednotlivých hercov skoro nepoznal (Thomas Jane, Paul Walker, Vincent D'Onofrio alebo Brendan Fraser), ako boli perfektne namaskovaní. Matt Dillon, to je úplný dvojník Bruce Campbella, tie jeho grimasy, to je neskutočná podoba. Historky majú solídny spád, luxusnú kameru a strihy, ktoré tiež veľmi evokujú Tarantinovu tvorbu. Každý fanúšik bizarných postáv a príbehov musí byť nadšený. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, vyděl jsem už i lepšejší, ale i tak se dá íct, že je dobrý. Smál sem se moc, ale ne zas tak, takže dám 4. Molh bich dát pět, ale nemislím si, že to je na tu pětku. Moc se mi líbyly všichni herci, ale ne zas tak moc. Jestly někdy bude durhý díl, určitě mu tu pětku dám. Líbyl se mi i scénář, režie a hudba, ale ta o trochu míň. Takovích filmů bi mohlo bít i víc, třeba jednou bude. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Nějakou dobu jsem se rozhodovala mezi čtyřkou a pětkou a nakonec se mé hodnocení vyhouplo směrem nahoru, protože ať už to bylo jakkoliv divné a morbidní, já se zkrátka výborně bavila. Tenhle propletenec navzájem se letmo střetávajících příběhových linií, notně ulítlých postav, násilí, pořádné dávky bizarnosti a výborných, černým humorem prošpikovaných dialogů (mým favoritem je rozhovor dvou feťáků nad tématem rasismu) je prostě natolik originální, že s přehledem nakopává zadky všem letošním komediím, co jsem zatím viděla, i když to asi není podívaná pro každého. A jen tak na okraj, zdá se mi to, nebo si Elijah Wood nějak moc libuje v rolích úchylnejch psychopatů? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Něco Tarantina, trocha Ritchieho a hodně Kramera. Ten si částečně vzpomněl na Zběsilý útěk a namíchal brutální černou komedii s notnou dávkou akce a solidní porcí krve. Jednotlivý linie, jejichž nitky se sbíhaly v zastavárně Vincka D´Onofria a Chia McBridea, se mi líbily bez výjimky a to nejen díky tomu, že při jejich tvorbě někdo přemejšlel, ale taky kvůli hercům Ti byli parádní. Fraser jako falešnej Elvis? Proč ne? Walker s Rankinem coby dvojice nacistickejch smažek neměli chybu. A co Dillon prováděl s Woodem? Na závěr jsem si zakrákoral Amazing Grace a teď si můžu jít lehnout s přiblblym úsměvem, kterej mívam po lehce nadprůměrnym sexu. 95% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pawn shop chronicles velmi sarkasticky ve třech povídkách zobrazuje společenský ,náboženský a politický pohled na dnešní Ameriku. Má to promyšlený scénař, drsný černý humor, divné postavy ( v dobrém slova smyslu) a perfektní hereckou sestavu. Znepokojivě zábavná záležitost. Povídka č.2 mému srdci nejbližší. Co na to Tarantino ?? 80% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)
  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)

Reklama

Reklama