Friday Night Dinner (TV seriál)

Komedie

Velká Británie, 2011, 30 min

Steve Bendelack

Není to klasický britský absurdní humor, za což jsem rád, protože ho moc nemusím. Zajímavé postavy a dobrý vtip tomu určitě neschází. I když je jen několik dílů, tak se občas určité situace opakují a trochu to kazí dojem. Jak si tu většina pochvaluje postavu souseda Jima, tak já jsem úplně opačného názoru, je to nejotravnější postava seriálu a bez něho by to bylo ještě lepší.(5.3.2012)

Bird svým sarkasmem opravdu hodně připomíná D. Mitchella. První série ale jasně patřila M. Heapovi v roli podivína Jima.(25.6.2011)

Schmoigel?(2.3.2012)

Jedna podarena rodinka stretavajuca sa stale pri piatkovom vecernom stole. Menej blaznive ako zvycajne britcomy byvaju, o to uveritelnejsi a prirodzenejsi scenar. Postavy otca a suseda Jima s jeho psom Wilsonom su ale spravne strelene. Tesim sa na druhu seriu.(23.6.2011)

úchylnej Jim a jeho Wilson jsou bezpochyby jedni z nejgeniálnějších seriálových charakterů vůbec, bavili mě až neuvěřitelným způsobem. Například Jimova rada do života ohledně žen je nezapomenutelná!(22.8.2011)

Low expectations - high results. Raz za týždeň sa táto rodinka stretne pri spoločnej večeri, a zakaždým to stojí za to. Jednoduchý koncept, z ktorého tvorcovia vyťažili naozaj maximum - tempo je svižné, gagy svieže (a zároveň prirodzené), Greigovej dlhé vlasy pristanú (určite by sa mala vykašľať na svoj klasický zostrih, ktorý ma neskutočne znervózňuje). Heapov podivín bojaci sa vlastného psa je skvelou čerešničkou na torte. Teším sa na druhú sezónu!(31.1.2012)

Sitcomům se většinou raději vyhýbám - vynucené vtipy mě moc nebaví. Tenhle seriál je ale jiný. Vše se děje tak nějak přirozeně, u vtípků se sice za břicho popadat nebudete, ale i tak dokáží dobře pobavit. Postavy jsou zatím výborné a pro mě je zatím Friday Night Dinner nejlepším sitcomem.(19.4.2011)