Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v dobách opravdu velké nudy, kdy jsem dělal cokoliv jiného, jen ne to co bych měl. Musím uznat, že se vcelku u toho dalo chvíli vydržet, ačkoliv je to skutečně slušný výplach mozku. Každopádně po 14 dílech s naprosto klidným svědomím a nezájmem končím a doufám, že už nedorazí takové období, abych sáhnul po dalších dílech. Pápá Lála. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jasné, každý seriál má svoje chyby, preto je u mňa hviezdička dole. Ale možno je to teenegerské, možno sú postavy umelo vytvorené, herci, ktorí majú 20- 27 rokov hrajú násťročných, ale nedá sa tomu odolať. Aspoň ja to nemám v povahe. Súvisí to s tým, že od malička zbožňujem všetko fantasy spojené s čarodejníkmi. Pre mňa je tento seriál podla knižky od spisovateľky kt. stojí aj za Vampire Diares, ešte viac záhadný a pútavý ako samotné VD. Je to tým, že zápletka je od začiatku, je tu romantika(osudová i nie), je tu niečo nadprirodzené, je tu niečo jasné, niečo zahmlené. Herci sú pre mňa osviežením, novšie tváre, kt. zvyčajne poznáme z menších úloh.Preto ich nemám ešte zaškatuľkovaných. Niektoré scény berú dych, scenár je primeraný, aj tak ma rozčuluje, že niekedy neviem, čo sa tam deje. Ale aby som urobila suma sumárum, rovnako ako v komentári VD. Herci 50% Hudba 100% Vizuál 65% Scenár 60% Príbeh 89%. Je to priemerne 72,8%. Takže u mňa zaslúžené 4 hviezdy. Tešíme na ďalšiu časť:D ()

Reklama

Margerie 

všechny recenze uživatele

Extrémně teenagerovský seriál s hloupými dialogy, otřesnými hereckými výkony a přiblblým scénářem. Vampire Diaries jsou celkem koukatelná věc, další seriálové zpracování L. J. Smith se už ale opravdu dělat nemělo. A navíc to má tu nejpitomější znělku všech dob. Pro děti ve věku 12 - 15 let dobrý, starším doporučuju obejít obloukem. 30% ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tam je tolik "zvratů", tolik přiblblých dialogů, tolik... ehm... "herců", že mi z toho jde až hlava kolem. Ale přesto mám tenhle seriál ráda, ani ne pro jeho kvalitu a děj, ale proto, že i díky jednomu jedinému dílu vystřílím celý zásobník svých ironických poznámek a posměšků. Přesto si nezaslouží víc jak dvě hvězdičky, vůči opravdu kvalitním seriálům by to bylo hodně nespravedlivé. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno