Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čarodejnice pre teenagerov a deti. Veľa kvázi romantiky a trápnych trikov, ktoré dostávajú toto fantasy do roviny okultizmu v detskom tábore. Seriál sa len zviezol na vlne vtedajšej popularity upírskych a bosoráckych ság, dlho sa však na obrazovkách neohrial. Pozerateľné je to len kvôli Britt Roberston, ale samozrejme len jej tvár na vyššie hodnotenie nestačí. ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

Moje naděje, že stejně jako u sesterských Vampire Diaries se to po nějakých deseti dílech zlepší, nebyly vyslyšeny. Děj není, nikdo z hrdinů mě nezajímá, kromě odporu k některým z hlavních postav necítím vůbec žádné emoce. Přitom kdyby se seriál držel hororového dílu s mrtvým dědou, mohl by být celkem snesitelný. ()

Reklama

Stirek45 

všechny recenze uživatele

Asi nutno dodat, že tento seriál není můj nejoblíbenější. V první řadě jsem se na něj podívala jen proto, že je zfilmovaný na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala můj oblíbený seriál The Vampire Diaries. Ale rozhodně není tento seriál špatný. Myslím si ale, že alespoň tři hvězdy si určitě zaslouží ;). ()

aluna

všechny recenze uživatele

Takovou snůšku vychrtlejch, blbě civících slepic a nagelovanejch, odporně nehezkejch metrosexuálních gayů jsem už dlouho neviděla. Jestli se takovíhle kluci dnešním 13 letejm (cílová skupina) holkám vážně líběj a ty dilinky tady mají bejt jejich vzorem, pak potěš koště (i mě) a nechť si na něm odletí, čarodějky slavný, rovnou do žhavýho večera 30. dubna. Protože každej by měl mít svou hranici, že. Jestli je tohle fakt vkus nastupující generace, pak Tajemství v kruhu mladých bude, kdo má vlastně dolík a kdo kolík, tudíž jejich Sekret znát radši nechci. Sliz, sliz, sliz. Jeden díl stačil. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Life Unexpected, i tady je seriál táhnut především okouzlující Brittany Robertson, ostatní postavy jsou upozaděné, což je jen dobře - hlavně bych úplně oželel Adama, který je neuvěřitelně vtíravý (možná je to dáno samotným hercem, jenž je až šamponovsky přeslazen ala Edward ze Stmívání). Po prvním díle mírné rozčarování, ale postupně začala atmosféra houstnout a děj nabírá obrátky. Je mi jasné, že ne každýmu se může výtvor od CW líbit, ale nechápu, jak tomu může někdo dát jednu hvězdičku. To už je spíš zaujatost než seriózní hodnocení. Dejte tomuhle seriálu rozhodně šanci. Čekání na další díl (leden 2012) bude těžké. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)

Reklama

Reklama