Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Deníky miluju, a Kruh má podobně zapletené zápletky... Ovšem ani zdaleka nedosahuje deníkovských kvalit. Podání čaroděnictví paní L.J.Smith mě nenadchlo už v TVD, a tady kór, navíc když nikdy nebylo pořádně nic vysvětleno. Nikomu se nedalo věřit (ani hercům, ani postavám) a i hlavní hrdinka mě mírně deptala. Chudinka jedna, každej je na ní zlej, ale každej jí miluje, takže ji všichni chtějí. No prostě nic moc, ale aspoň to není dlouhý - 22 dílů a dost. Každopádně když už nic jiného na skladě není, jako oddechovka to stačí (*), skvěle napnuté závěry epizod, které mě vždy donutily si pustit další díl (*) a úvodní znělka, která mě děsila už od prvního dílu, ačkoli neměla hlubší smysl (*). Celkem tedy 3*. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jasné, každý seriál má svoje chyby, preto je u mňa hviezdička dole. Ale možno je to teenegerské, možno sú postavy umelo vytvorené, herci, ktorí majú 20- 27 rokov hrajú násťročných, ale nedá sa tomu odolať. Aspoň ja to nemám v povahe. Súvisí to s tým, že od malička zbožňujem všetko fantasy spojené s čarodejníkmi. Pre mňa je tento seriál podla knižky od spisovateľky kt. stojí aj za Vampire Diares, ešte viac záhadný a pútavý ako samotné VD. Je to tým, že zápletka je od začiatku, je tu romantika(osudová i nie), je tu niečo nadprirodzené, je tu niečo jasné, niečo zahmlené. Herci sú pre mňa osviežením, novšie tváre, kt. zvyčajne poznáme z menších úloh.Preto ich nemám ešte zaškatuľkovaných. Niektoré scény berú dych, scenár je primeraný, aj tak ma rozčuluje, že niekedy neviem, čo sa tam deje. Ale aby som urobila suma sumárum, rovnako ako v komentári VD. Herci 50% Hudba 100% Vizuál 65% Scenár 60% Príbeh 89%. Je to priemerne 72,8%. Takže u mňa zaslúžené 4 hviezdy. Tešíme na ďalšiu časť:D ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čarodejnice pre teenagerov a deti. Veľa kvázi romantiky a trápnych trikov, ktoré dostávajú toto fantasy do roviny okultizmu v detskom tábore. Seriál sa len zviezol na vlne vtedajšej popularity upírskych a bosoráckych ság, dlho sa však na obrazovkách neohrial. Pozerateľné je to len kvôli Britt Roberston, ale samozrejme len jej tvár na vyššie hodnotenie nestačí. ()

baltik 

všechny recenze uživatele

Začne to strašně, naivní teenky a teenkové o sobě tvrdí cosi něco o kouzlech. Tak nějak to ztrácí dech po prvním kroku. Jenže na holky se dobře kouká a naštěstí se nejedná o nějakou vědu tak si u toho člověk svým způsobem odpočine. Osobně jsem tím po 5 dílech praštit, dát nějaké 2-3hvězdy a mít další zářez na ČSFD. Kamarádka mě ukecala (nebo přikázala už nevím :) ) ať vydržím aspoň 10 dílů. Okolo 6 dílu se to začne zlepšovat, vše to začne mít nějaký ten tvar a příběh je "docela zajímavý", objevují se zde hororové prvky a celkově se z toho stane docela zajímavá záležitost. Bohužel seriál začne bídně takže většinu odradí, není divu a na to asi i doplatil. Na závěr jim vytknu divně přelíčené nebo co to s nima dělali "mužské" charaktery a pochválím hudbu. Jestli máte rádi fantasy a vydržíte tak se nebudete zlobit. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po Pilote davam 4* uvidime ako sa bude serial dalej vyvyjat. Rozhodne ho hodnotim ako kladny, s obmenenym napadom, lebo tych o upiroch bolo uz fakt dost, nakolko sa serialom celkom venujem, tak si to vychutnam. Videne vo verzii: The.Secret.Circle.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB 13.9.2011 ***Videnych 20 casti prvej serie, z hodnotenia neuberam, praveze ze je opodstatnene! ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama