Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Master19 

všechny recenze uživatele

Po překonání trochu obskurního úvodu s "prdeláčem" začíná zábavný filmek o životě jednoho "trochu jiného" rádiového DJ. Pochybuju, že Jan Šťastný (doufám, že to byl on, už je to přece jen nějaký ten pátek, co jsem to viděl) ještě v nějakém filmu použil takové množství vulgarismů, ale i tak je to i celkem koukatelné. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sebestředná óda jednoho anarchisty rádiového éteru, který ve vlastní biografii hraje sám sebe. Nevadilo by to, právě naopak, šla by z toho vytěžit spousta vtipů, jenže ten film není vtipný ani za mák. Stern mluví sprostě, kloktá sperma a prdí do mikrofonu, ale jinak má vyřídilku plnou urážek, které mě nechávaly naprosto v klidu. Od momentu konfrontace s Paulem Giamattim sice zabliká jiskra naděje, protože se konečně střetnou dva rozdílné světy, ale režisérka totálně nestíhá a dál rutinně vrší scénky. Ale asi to tak ‚božský Howard‘ chtěl. Napětkrát dívaná nuda. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze vsetky zivotopisne filmy nie su takto zabavne. Nerobim si iluzie ohladom toho, ze by si svoj pribeh Howard Stern neprikraslil. Ale to je jedno. Prikraslene su nakoniec vsetky zivotopisy a tento je naviac neskutocne vtipny. Skoda, ze aj u nas nevysiela nejaky podobny Howard Stern. Mozno by som si potom prvykrat v zivote pustil radio. 8/10. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Autobiografický príbeh jednoho veľmi neortodoxného a slobodomyseľného rozhlasového moderátora. Howard Stern stvárnil sám seba vo svojom životnom príbehu plnom humorných situácií i nekonečného boja proti vedeniu jednotlivých rozhlasových staníc, ktoré v priebehu rokov vystriedal. Ako rádiový DJ bol totiž priekopníkom vulgárnych výrazov a tabuizovaných témat, ktoré v rozhlasovom éteri budili rozruch. Všetky škandály a prúsery, ktoré kedy spáchal mu však vyniesli nehynúcu slávu. Private Parts je bez výhrady vydarená životopisná komédia. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Výborná pseudo(?) životopisná komedie o strašlivě prásáckém rádio DJ, který je navíc skutečný. Howard Stern je totální zvíře, jehož rozhlasové vysílání je plné sprosťáren od vulgarit až po live soulože, kloktání semenem nebo hyperdebilní doplňovací soutěž podobnou slovnímu fotbalu. Speciálně rád mám scény jeho bojů s programovým šéfem WNBC ("dabljú éééééééééééén bísí"), kterému ze vzdoru přezdívá "Poblijón" a kterého paroduje s fiktivní postavičkou "panem vyhulbrčkem". ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Živé vystoupení AC/DC bylo natáčeno v Bryant Park v New Yorku v červenci 1996. (c.tucker)
  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno