Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

amarth 

všechny recenze uživatele

H:Nemůžeme hovořit v rádiu vuilgárně, tak si zahrajeme soutěž Riskuj! Jednotka času je nanose..., doplňte! R:Já mám kunda! H: Já mám velkou kundu! I: I já mám kundu..., H:Doplňte Chanell.... R: cock! H: Big cock, Yeah, great! I: Stejně jako chlapci i já mám kokot. H:Irine ukaž nám to výš, ať vidíme jak velký máš kokot...:))) ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Howard Stern si splnil svůj americký sen o cestě za slávou a úspěchem od vybojovaní pozice žádaného rozhlasového moderátora až po úspěšné zfilmování vlastnoručně napsaného životopisu se sebou samým v hlavní roli. I když by mě docela zajímal i pohled nějaké nezaujaté druhé strany na to, jak to vlastně všechno doopravdy bylo a jeho pořady bych se na rádiu ladit nesnažila, musím uznat, že si svou roli napsal i zahrál velmi dobře a pobavil mě. Viděno v rámci projektu 52 Films by Women. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím tohoto filmu jsem neměla tušení, že existuje někdo jako Howard Stern. Teď už to vím a po téměř dvou hodinách sledování jeho vlastnoručně napsaného životopisu, ve kterém hraje sám sebe, o něm nevím o moc víc. Problém je v tom, že jsem z filmu nedokázala poznat, jestli i tenhle film vzal jako jednu obrovskou srandu a nadsázku (já jsem ten hodný, všichni ostatní jsou zlí a nikdy bych neudělal nic špatného svoji ženě), nebo jestli to myslel vážně. Doufám a věřím v to první, nicméně asi se někde stala chyba, když to z filmu patrné nebylo. Těžko říct, komu to dávat za vinu, zřejmě její největší část leží na bedrech nezajímavé režisérky Betty Thomas. Mohla to být velká legrace (přestože Howardův styl humoru rozhodně není můj šálek kávy), ale zůstalo to na půli cesty, nijaké a nedotažené. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Autobiografický príbeh jednoho veľmi neortodoxného a slobodomyseľného rozhlasového moderátora. Howard Stern stvárnil sám seba vo svojom životnom príbehu plnom humorných situácií i nekonečného boja proti vedeniu jednotlivých rozhlasových staníc, ktoré v priebehu rokov vystriedal. Ako rádiový DJ bol totiž priekopníkom vulgárnych výrazov a tabuizovaných témat, ktoré v rozhlasovom éteri budili rozruch. Všetky škandály a prúsery, ktoré kedy spáchal mu však vyniesli nehynúcu slávu. Private Parts je bez výhrady vydarená životopisná komédia. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak se mi tenhle film dostal zhruba před deseti rokama poprvé do rukou a jak jsem z něj byla unešená. Jenže tehdá jsem ho měla za 30 kaček půjčený a vhska byla kódovaná, tudíž jsem si mohla o opětovném pouštění nechat jen zdát a kamarádům vyprávět, aneb než započal komiksový boom, byli našimi hrdiny obyčejní lidé, kteří se pro svůj sen nebáli jít proti proudu a nadutým (čti konzervativním) bossům. Lidé jako Larry Flint, Andy Kaufman, nebo právě Howard Stern. A tací stojí za pozornost i dnes, tudíž jsem se za Howardovými memoáry po letech poohlédla a musím konstatovat, že ačkoli už jsem nebyla tak unešená jako kdysi, pořád je to parádní jízda plná břitkého humoru, který potěší. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Julia Louis-Dreyfus byla původně obsazena do role Alison, ale později vycouval, aby mohla trávit nějaký čas se svou rodinou. (c.tucker)
  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)

Reklama

Reklama