Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Ježíši já se bavil!Kdysi se mi dostal do rukou nenápadný film se známým a kontroverzním moderátorem Howardem S.kterého jsem mimochodem v té době vůbec neznal a moje nadšení neznalo mezí.Bezva vtípky a monumentální situace do kterých se Howard dostane,neomrzí ani po letech.Ďábelskou roli si zde střihnul Paul Giamatti,jeho dabljůů éénbííísííí mě ještě dlouho znělo v uších... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak se mi tenhle film dostal zhruba před deseti rokama poprvé do rukou a jak jsem z něj byla unešená. Jenže tehdá jsem ho měla za 30 kaček půjčený a vhska byla kódovaná, tudíž jsem si mohla o opětovném pouštění nechat jen zdát a kamarádům vyprávět, aneb než započal komiksový boom, byli našimi hrdiny obyčejní lidé, kteří se pro svůj sen nebáli jít proti proudu a nadutým (čti konzervativním) bossům. Lidé jako Larry Flint, Andy Kaufman, nebo právě Howard Stern. A tací stojí za pozornost i dnes, tudíž jsem se za Howardovými memoáry po letech poohlédla a musím konstatovat, že ačkoli už jsem nebyla tak unešená jako kdysi, pořád je to parádní jízda plná břitkého humoru, který potěší. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Pro letní dny a noci se hodí víc komedie než dramata a tak si vyhledávám zajímavé odlehčené snímky. Tento mě vyloženě pobavil a udělal dobře. Chápu, že mnohým nemusí sednout vulgárnější humor, ale z mého úhlu pohledu ještě není přes hranu a je tak akorát provokativní. Bulvár je o něčem jiném než veřejnoprávní žurnalistika a tam se tohle hodí a táhne víc lidi. Dosud jsem o tomto moderátorovi a herci Howardu Sternovi nikdy neslyšel, tak jsem hned zkušenější. Sice nemůžu posoudit jak jsou Soukromé neřesti pravdivé ze životopisného hlediska, ale ostatní aspekty jsou na dobré úrovni. Takže nezbývá než doporučit dalším divákům, kteří jedou na podobné vlně. [ PŘÍBĚH:2 /// SMYSL:1 /// ATMOSFÉRA:2 /// TEMPO:2 /// ORIGINALITA:2 /// NÁLADA:2 /// ART:0 /// STYL:1 /// CASTING:2 (3*MAX) ] ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

mám rád ľudí, ktorý boria tabu. takými akými boli andy kaufmann či larry flint vo filmoch miloša formana. prekročiť isté hranice za cenu, že občas aj prestrelia. film o howardovi sternovi, ktorého hraje on sám ma však až tak za srdce nechytil. počul som, že tento film inšpiroval mateja "sajfu" cifru, ktorému v jeho snahe byť nekonvenčný držím palce. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Howard Stern v kůži Howarda Sterna. Kdyby všechny autobiografie byly tak vtipné, asi bych na nic jiného nekoukal. Pro někoho je kontroverzní a otevřený Stern největším zlem, které stále chodí po planetě Zemi, ale na druhou stranu je neuvěřitelně zábavný a bezprostřední. Lže, lže a lže, ale vše to zabalí tak dokonale, že to divákovi nevadí. Scénám jako orgasmus během vysílání nebo Jenna J. ve studiu celá nahá (plus hláška o manželce...) se velmi těžko odolává a sám si nevzpomínám, kdy jsem se tak dokonale pobavil. Stern je osobnost a jeho výstupy např u Lettermana (byl tam několikrát, je sranda vidět, jak Letterman stárne a Stern je stále takový hippík....) jsou skvělé. Škoda, že více osobností nedokáže svůj život vidět jako Stern... to by bylo zábavy. ČT 1 zase jednou překvapila a potěšila. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Živé vystoupení AC/DC bylo natáčeno v Bryant Park v New Yorku v červenci 1996. (c.tucker)

Reklama

Reklama