Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

kingik 

všechny recenze uživatele

Proslulý moderátor Howard Stern je bezesporu charismatická osobnost, ale filmu o něm se už nedaří tolik zaujmout. Mistr provokace si bez skrupulí prdne do mikrofonu v rádiu anebo svleče pornohvězdu. A to všechno vysílá do éteru. Jeho rozhlasovou show poslouchají miliony, ale oproti němu to mají stížené, protože si musí všechno jen představit vzhledem k tomu, že se jedná o rádio.S tímto filmem nahlédneme do studia odkud Stern pravidelně vysílá a provokuje celou Ameriku svými prohlášeními a pochopitelně si tím zadělává na problémy. Jenže na českého diváka to zase takový skandální dopad nemá. Film pak najednou nemá s čím přijít a stojí na rozcestí velké nerozhodnosti. Navíc Betty Thomas zrovna nepatří k režisérkám, které by zvedaly Ameriku ze židlí. A měl jsem neodbytný pocit, že všechno "skandální" by nejraději vynechala a natočila korektní film o jedné moderátorské legendě. Zámořské rádiové vlny tentokrát nepřekonaly Velkou louži a k českému divákovy dolehl jen slabý a šumivý signál, který žádná anténa nezesílí. Pro mě to byla nudná rozhlasová show. Mé hodnocení: 40% ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím tohoto filmu jsem neměla tušení, že existuje někdo jako Howard Stern. Teď už to vím a po téměř dvou hodinách sledování jeho vlastnoručně napsaného životopisu, ve kterém hraje sám sebe, o něm nevím o moc víc. Problém je v tom, že jsem z filmu nedokázala poznat, jestli i tenhle film vzal jako jednu obrovskou srandu a nadsázku (já jsem ten hodný, všichni ostatní jsou zlí a nikdy bych neudělal nic špatného svoji ženě), nebo jestli to myslel vážně. Doufám a věřím v to první, nicméně asi se někde stala chyba, když to z filmu patrné nebylo. Těžko říct, komu to dávat za vinu, zřejmě její největší část leží na bedrech nezajímavé režisérky Betty Thomas. Mohla to být velká legrace (přestože Howardův styl humoru rozhodně není můj šálek kávy), ale zůstalo to na půli cesty, nijaké a nedotažené. ()

Reklama

amarth 

všechny recenze uživatele

H:Nemůžeme hovořit v rádiu vuilgárně, tak si zahrajeme soutěž Riskuj! Jednotka času je nanose..., doplňte! R:Já mám kunda! H: Já mám velkou kundu! I: I já mám kundu..., H:Doplňte Chanell.... R: cock! H: Big cock, Yeah, great! I: Stejně jako chlapci i já mám kokot. H:Irine ukaž nám to výš, ať vidíme jak velký máš kokot...:))) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Pro letní dny a noci se hodí víc komedie než dramata a tak si vyhledávám zajímavé odlehčené snímky. Tento mě vyloženě pobavil a udělal dobře. Chápu, že mnohým nemusí sednout vulgárnější humor, ale z mého úhlu pohledu ještě není přes hranu a je tak akorát provokativní. Bulvár je o něčem jiném než veřejnoprávní žurnalistika a tam se tohle hodí a táhne víc lidi. Dosud jsem o tomto moderátorovi a herci Howardu Sternovi nikdy neslyšel, tak jsem hned zkušenější. Sice nemůžu posoudit jak jsou Soukromé neřesti pravdivé ze životopisného hlediska, ale ostatní aspekty jsou na dobré úrovni. Takže nezbývá než doporučit dalším divákům, kteří jedou na podobné vlně. [ PŘÍBĚH:2 /// SMYSL:1 /// ATMOSFÉRA:2 /// TEMPO:2 /// ORIGINALITA:2 /// NÁLADA:2 /// ART:0 /// STYL:1 /// CASTING:2 (3*MAX) ] ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Rokenrolový DJ Howard Stern propagoval muziku většiny mých oblíbených kapel, včetně Cheap Trick a Ramones, hostoval na albu Blue Öyster Cult, a už několik desetiletí provozuje naprosto šílenou show v rádiu. Jeho humor je většinou poněkud hrubšího zrna, ale pokud máte rádi rock a osypáváte se z politické korektnosti, asi mu stejně nakonec podlehnete. Přestože zde hraje tehdy třiačtyřicetiletý Stern sám sebe (od žáka základní školy až po současnost), což nemuselo dopadnout vůbec dobře, výsledek je zdařilý. Film jsem si při jeho premiéře v kině nenechal ujít, a odcházel jsem spokojen. Je to trochu podobný zážitek jako bláznivá rocková komedie Waynův svět, ovšem s tím významným rozdílem, že tohle se opravdu stalo. I když možná ne vždy tak, jak nám to Stern servíruje. Ale kdo by při naslouchání historkám starého zbrojnoše hleděl na detaily? Zatímco Jimu Morrisonovi zbudoval solidní pomník Oliver Stone, Stern tímto filmem (natočeným podle vlastní autobiografie) buduje pomník sám sobě. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)
  • V úvodní scéně uvádí Howardovu postavu Fartman John Stamos, ale v reálu ji uváděl Luke Perry. Perry se později přiznal Howardovi, že se bál toho, že film bude dost mizerný, a proto odmítl hrát sám sebe. (c.tucker)

Reklama

Reklama