Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Britové, byť v australský koprodukci, maj rozhodně na víc, než natočit nevýraznou komedii, na kterou si za pár dní díky její průměrnosti ani nevzpomenu a nebudu mít žádný nutkání si jí někdy pustit znova. Jediný, co mě fakt pobavilo, byl hitlerovskej knírek (asi jedinej náznak ostřejšího a nekorektního britskýho humoru) a scéna s koksem. Zbytek tvořila vata v podobě slabších (ne)vtipnejch scének a nepovedenejch point ("vyřešení" situace s drogovym dealerem). Rozhodně už jsem viděl lepší pařmeny, kterejma se tyhle kaliči určitě trochu inspirovali, tři slabší hvězdy. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Místy velice zábavné a místy standardně trapné. Vždycky, když někdo ve filmech správně po americku paří, tak je mi trapně za něho. Tady je to však tak nějak britsky odlehčené a držet si to celou dobu svižnější tempo s hutnější kadencí humoru, mohla to být bomba. Bohužel je výsledek spíše takovou slabčí verzí Pařby ve Vegas. Svatba ovšem byla báječná, svatební řeč o análním sexu nezapomenutelná a tchýně na koksu přímo k popukání. ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

To bola teda krávovina. Snaha natočiť britský Hangover vôbec nevyšla. Milujem britský humor a preto som sa na tento kúsok celkom tešil. O to väčšie sklamanie prišlo, keď som ho s nechuťou sledoval. Herci sú maximálne nesympatický, dej nezaujímavý, ,,vtipné" scénky sme už videli miliónkrát. Jedine nonstop napitý týpek ma celkom bavil. Ale to je na celý film veľmi málo. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Američané mají Pařbu ve Vegas, Australané a Angličané zase Pařmeny. Tato "Áčková" koprodukce nepřináší do žánru naprosto nic nového, ale šikovně si vybírá z katalogu ověřených postupů ty zajímavější kousky, které umně kombinuje do střeštěného humorného koktejlu, který přináší řadu absurdních situací, které mě přinutily smát se opakovaně nahlas, což se u filmů zas tak často nestává, za což patří Pařmenům obrovská pochvala. Nečekejte převratný a zásadní humorný kousek, tím tento snímek opravdu není, ovšem pokud se budete chtít rychle a nenáročně pobavit, měli by Pařmeni splnit účel spolehlivě. ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Bože to byla jízda. Po dlouhé době jsem našel komedii neamerických tvůrců u které jsem se tak šíleně bavil, že mi úsměv nezmizel ani teď, několik hodin po shlédnutí. Všechno se to od počátku tváří jako silná napodobenina Pařby ve Vegas. Tohoto dojmu se nezbavíte po celou stopáž filmu. Přesto si však ale na konci řeknete, že byl ten film vlastně něčím jiným, humor byl například o hodně syrovější, hodně podobný tomu německému. Celý příběh se jinak točí okolo nepovedené kalby a hromadě problémů okolo toho. Jak jinak! Ano, pro hromadu lidí zůstane klasikou právě Pařba ve Vegas a budou na tento film koukat skrz prsty, ale pro ty ostatní, kteří by ale chtěli zkusit něco na první pohled stejného , ale přesto úplně jiného je připravená parádní australská jízda od začátku až do konce. 85% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama