Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po sériovém vrahovi se stalo pro kriminalisty noční můrou. Šímová zmizela v podzemní stoce a Sumara si vyčítá, že možná zavinil její smrt. Runa se trápí nad rozluštěním vrahovy hádanky, směřující ke členům Zednářské lóže. Potřebuje se mezi ně dostat, což je téměř nemožné. Spolu s kriminalisty se vydá po stopách vraha, který jakoby nebyl z tohoto světa... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Po sedmé vraždě přijedou „agenti“ z „finančního ředitelství“. Když přicházejí k detektivům, muž má kravatu normálně, po prostřihu muž zvedá uvázanou policejní pásku a delší část kravaty má přes rameno. Následuje další prostřih a kravatu má opět normálně. (Mydlivoj)
  • Když přichází Sumara na „finanční ředitelství“, ukazují digitální hodiny nad recepcí 18:19. Když ale odchází, ptá se, co může agent sdělit, ten odpoví, že je 13:45. Sumara ale čas upřesní, že je půl druhé. (pávek)
  • Když Sumara přichází na „finanční ředitelství“ a chce mluvit se Zábranským, ozve se zabzučení elektromotoru, jako by se přestavovala bezpečnostní kamera. V následujícím záběru je tato kamera sice vidět, jde však o kameru pevnou, přestavitelnou jen ručně. (pjotri)

Reklama

Reklama