foto

Martin Janouš

  • nar. 10.1.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
Rodinný film
2014 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2013 Příběh kmotra
2000 Vše pro firmu (divadelní záznam)
1999 Hlava Medúzy (divadelní záznam)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1990 Pějme píseň dohola

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Síla myšlenky (E17)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Na vodě (TV seriál)
Na suchu (E05)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jste ženatý? (S03E45)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace