foto

Martin Janouš

  • nar. 10.1.1968 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Na vodě (TV seriál)
Na suchu (S01E05)
2015 Gangster Ka: Afričan
Mamon (TV seriál)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
2014 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2013 České století (TV seriál)
Příběh kmotra
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV film)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2000 Vše pro firmu (divadelní záznam)
1999 Hlava Medúzy (divadelní záznam)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1990 Pějme píseň dohola

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace