Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 42 min (Minutáž: 46–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Lauren Glazier, Albert Jones, Joe Tuttle, Michael Cerveris, June Carryl, Sierra McClain (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (117)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi kvalitní sezona ve znamení stíhání "Atlanta Monstera". Zase pár skvělých rozhovorů (Manson - Herriman), znepokojení a zajímavých vyšetřovacích momentů. Stejně mi nedá si nefňuknout, že mi závěr nedal správný pocit uspokojení (těžko vinit seriál), a že celá vedlejška s Billovou domácí idylkou byla trošku delší, otravnější a tedy lehce zbytečná (pokud se to ještě nějak geniálně nevyvine). Na příště beru i tvrdší materiál. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhou řadou mě tvůrci seriálu nedokázali zklamat (i když jsem několikrát takovou snahu zaznamenal). Vzhledem k tomu, že celá záležitost vychází ze skutečných událostí, nemohl jsem ani tentokrát počítat s momentem překvapení, přesto mě každé vyšetřování okamžitě vtáhlo do děje, a rušivé momenty přicházely jen s pohledy do soukromí Dr. Carr, které mě na rozdíl od návštěv u rodiny Tenchových, ničím nezaujaly. Doufám, že přijde i třetí série a že přijde brzy. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenudil jsem se ani minutu. Hovorů s vrahy ubylo (došlo vlastně jen na Mansona, vraha posedlého psím démonem a krátkým cameem Eda Kempera, ale to se ani tak moc nedá počítat) a víc nic. Vůbec to ale nevadilo. Celá série se soustředí na sériové vraždy dětí v Atlantě (kterých je na konci 30 a vůbec mi nejde do hlavy, proč jsem o tomhle případu nikdy dřív neslyšel) a téma je to více než zajímavé a správně dramatické. Stejně výtečná je i vedlejší zápletka se synem Tenchova syna (pokud náhodou není ještě lepší, než ta hlavní), zato zápletka s lesbickým vztahem policajtky tam je prostě vyloženě jen proto, aby tam něco takového bylo, ale naštěstí to alespoň nijak nerušilo. Nový šéf u FBI je sympaťák. Ve srovnání s první řadou byla ta minulá asi lepší (i kvůli všem těm hovorům), ale tahle je taky skvostná. Mindhunter je sice pomalý seriál a tak nějak si prostě plyne svým tempem, jenže je vtahující a nenudící a to je moc dobře. Rozhodně jeden z nejlepších seriálů současnosti, jsem rád, že to platí i nadále, a v rámci žánru je rozhodně úplně na špici. TOP seriál a už teď se nesmírně těším na třetí řadu. Bylo by nepochopitelné, kdyby nebyla. 95%. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Co dodat k druhé sérii? Mě bavila i když rozjela pomalu 4 příběhové roviny a trochu to balancovalo i v rovnováze s hlavní příběhovou linkou. Co potěšilo byl Manson ale ne tolik jak jsem doufal. Mohlo se z toho vyždímat mnohem více. Téhle sérii chyběl někdo jako Kemper. Rozhodně chci další série protože seriál má furt co nabídnout a hlavní dvojice agentů mě baví. Co je pro mě největší terno je hudební doprovod. Ta hudba co je při rozhovorech nebo nějakém výslechu mi způsobuje husí kůži a hlavně to skvěle podtrhuje atmosféru. O něco horší než první série ale jen o fous. 85% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač ji celý svět ve velkém opěvuje a žádný jiný seroš není tak vyzdvihován k nutné resurekci, já jsem si druhou řadu populárních Lovců myšlenek užil o poznání méně než start z roku 2017. Detektivové se nám příliš nezměnili, pořád se dostávalo dost prostoru i jim samotným, až jsem se přistihl, že mi více zajímají jejich osobní trable, než řešené případy. A to je u mysteriózního krimi trochu problém. Stavím se do minority, co třetí sezónu ani nevyžaduje. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno