Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

greg a jeho rodinka a kamarati mi budu velmi chybat zvlast jeho posahany kamarat rowley a jeho sibnuty starsi brat.celu trilogiu som videl niekolkokrat a nepochybujem ze ju este vela krat uvidim.komu chyba detstvo,tak ako mne,tieto filmy mu to krasne pripomenu :)

Don Pedrino

Don Pedrino (hodnocení, recenze)

Xtr3m

Tak tenhle dil je zrovna az podle ctvrte knihy sice nechapu proc ,ale je to tak?! A jinak jich je tusim sedm.Diky nasemu klucikovi ktery to hlta:-)

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

AoiFernandes: Tak si je obě rozklikni a zjištíš dle obrázků, že jsou to odlišné osoby=)

AoiFernandes

AoiFernandes (hodnocení, recenze)

Achh... nemůžu se dočkat. Minulé díly byli dokonalé :D Hlavně dvojka. Netušíte, kdy by to mělo být v ČR?

PotterMan999

PotterMan999 (hodnocení, recenze)

Pokud neni nekomu jasne, proc predbehli trojku, tak to je proto, ze cast trojky se objevila ve filmove dvojce a cast bude i ve filmove ctirce (neboli trojce)

Mikes.K

Mikes.K (hodnocení, recenze)

MOJE OBLÍBENÁ KNIHA ZNOVU NA FILMOVÉM PLÁTNĚ UŽ SE HODNĚ TĚŠÍM  :) .

Reklama

Reklama