Reklama

Reklama

Na dřeň

  • Česko Pachuť krve (více)
Trailer 2

VOD (1)

Alimu (Matthias Schoenaerts) byl do péče svěřen jeho pětiletý syn, ale se Samem (Armand Verdure) se sotva znají a ocitají se bez domova, bez peněz a bez přátel. A tak se Ali uchýlí ke své sestře Anně (Corinne Masiero) do jihofrancouzského města Antibes. Tam najednou život vypadá snadnější a zalitý sluncem. Ali, muž impozantní velikosti a síly, dostane práci jako vyhazovač v nočním klubu a Sam začne chodit do školy. V klubu se Ali seznámí s rezervovanou Stephanie (Marion Cotillard), která ve vodním parku vystupuje s kosatkami. Ani Stephanie, ani Ali zatím netuší, že každému z nich se vlastní svět již brzy zhroutí a jediné, co je může zachránit, je vzájemná blízkost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

xhelmutx 

všechny recenze uživatele

bolo to prepiisknute, ze by clovek hadal, ze to je niekoho debut....nevadi, do cotillard sa zalubim v kazdom filme tak ci tak :D a ta sceena s kosatkou? neopiiisatelneeee! ()

Evziiik 

všechny recenze uživatele

Celý film je celkem nezajímavý. V podstatě o ničem. Jediný zvrat byl, že Stephanie přišla o nohy. To je smutné, ale takové věci se stávají, a kdyby měl být o každé nešťastné věci natočený film, pak by to asi nikoho moc nebavilo. Každopádně nemůžu říct, že bych se nudila, že bych myslela na něco jiného. Možná proto, že jsem neustále čekala pointu celého příběhu. Nevím, ale mám pocit, že žádná nepřišla. Možná ten okamžik, kdy Ali řekl Stephanie, aby ho neopouštěla, dal najevo, jak moc miluje svého syna... Ale netuším, jestli to bylo skutečné vyvrcholení snímku, na můj vkus dost málo. V každém případě dávám 4* a ani nevím proč. Jedna je možná za Marion, kterou mám ráda. Ale na důvodech asi nezáleží. ()

koksak176 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo mi fakt vadilo bol skratkovitý záver a strih z ulice do tréningového centra. Inak, keď hovorím strih, v niektorých pasážach by neškodil o trošku svižnejší. Ale inak veľmi príjemný zážitok. ()

slonslon 

všechny recenze uživatele

Trailer k filmu sľuboval poúrazovú drámu s M.Cotillard, bohužial táto líni filmu je skôr vedľajšia a film je skôr sociálnou drámou jej príležitostného milenca. Na tento film som sa veľmi tešil, ale očakávania bohužiaľ nenaplnil. Aj tak ale dávam plnotučné 3*. Ak máte radi sociálne zamerané filmy, doporučujem. ()

hajner 

všechny recenze uživatele

Toto dielko je len jasný dôkaz, že európske filmy jasne prečnievajú nad plitkosťou amerických filmov, ktoré posledné roky kladú dôraz na triky a hrdinstvo na úkor dejovosti. Skvelé drama so štipkou romantiky. Výborne zahrané Marion Cotillard a skvelá atmosféra a ďalšie vyhrnuté tričko známej herečky:-) ()

Angel99 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tak do půlky filmu říkala...sice dobrý, ale zatím necítím žádné emoce. Samo o sobě je strašný co se stalo hlavní hrdince,ale pořád to nebylo to ono, kdy bych se drzela,aby jsem nezačala regulérně brečet. Člověk je již nějak otupělý, že musí přijít šok, něco, co vyvolá emoci ..za mně to byla scéna na ledu. Nebudu prozrazovat..ale to mně dostalo totálně. Nádherný film, syrový..na nic si nehrající..doporučuji. Za mně to*****.P.S. Skvělé herecké vykony. ()

eoj 

všechny recenze uživatele

Vrcholně nesympatičtí hlavní hrdinové u mně film shodili lehce pod 50%. Prostě jsem si k té mučitelce kosatek a nabušenýmu vypatlancovi cestičku nenašel. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Život je boj. Ten jeho (o syna,o slušnou existenci),ten její....Čí je ten těžší? A jen ten společný vůbec lehčí? ()

thoreau 

všechny recenze uživatele

No prostě jako ten Prorok. Audiard tam toho nacpal na pět filmů - útok kosatek, nohy pryč, ilegální box, dítě topící se pod ledem atd. atd., ale dohromady... nějak to nikam nevede. Všechno mi to bylo tak nějak putna. Snad jen, že Marion Cotillard to sekne jako nikde jinde, ale to je tak vše. ()

BaMia 

všechny recenze uživatele

Ja osobne ako nekonečná milovníčka Francúzska priam vyhľadávam všetko s ním spojené. Od dobrého vína, cez možnosti komunikácie s Francúzmi, až po francúzske filmy. A práve pri filmoch sa mi stáva, že natrafím na kúsky, ktoré sú úplne iné ako všetky americké haraburdy. Čo sa týka tejto sociálnej drámy, zo začiatku som bola na pochybách. Čakala som kedy sa to rozbehne, či sa vôbec niečo zaujímavé udeje a dočkala som sa. Francúzska produkcia sa vie dokonale postarať o to, aby obyčajný divák prežíval s hlavnými hrdinami všetky starosti, radosti, ale aj bolesti. Film, ktorý ma neuveriteľne zasiahol! ()

Rider@ 

všechny recenze uživatele

Takto si představuji drama nevytržené z kontextu dnešních dní a životního stylu určité skupiny lidí. Velmi mile mě překvapila Marion Cotillard. Skvělý kontrast dvou životních stylů, které se protnou. PS: Jeden z mála filmů, u kterých má smysl si z bonusů na DVD pustit i trailer po shlédnutí filmu (jinak mi přítomnost tohoto pseudo bonusu u 99% filmů uniká, jen to na DVD zabírá místo). ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Francousky film, ktery pribehem trochu napodobuje jiny, mnohem uspesnejsi film pochazejici take z Francie - Intouchables. Bohuzel tady chybi emoce. Intouchables mel skvely soundtrack a hodne humoru, tady neni nic z toho. Film se snazi zvysovat napeti rvackami a sexem, coz jakztakz funfuje, ale s hlavnim hrdinou se neda ztotoznit, chemie mezi hlavnimi hrdiny chybi, a zaver je jak z americkeho filmu - prilis preslazeny. ()

Související novinky

Audiard prozkoumává francouzskou společnost

Audiard prozkoumává francouzskou společnost

19.10.2014

V současnosti není ve Francii uznávanějšího aktivně tvořícího režiséra než je Jacques Audiard. V posledních letech nám představil strhující vězeňské drama Prorok a poté nabídl netypickou vztahovku Na… (více)

Reklama

Reklama