Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (94)

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub de Bill...aneb jestli jste si kdy mysleli,že nemůže být něco horšího než Banánové rybičky Haliny Pawlovské,tak tento TV seriál od známého protekčního exhibicionisty J.V.,překonává obecně akceptovanou míru stupidity hned několikrát.....Uděluji navíc kyselou pr.el za Vágnerovy slovní výlevy.....Bič a pryč !!! ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

Reklama

loki5 

všechny recenze uživatele

U tohohle hodně záleží na tom jestli je divák sám rybář či ne. A jelikož se k tichým bláznům sám počítám tak dávám 1* navíc. Zajímavě pojatý cestopis z celého světa kde ale cílem nejsou místní lidi ale místní ryby. Stojí za to rozhodně vidět. I když je spoustu věcí trošku manipulativních a trochu zdramatizovaných (vždy cílovou rybu chytí až poslední den :-)) rozhodně je obdivuhodné co tohle lidské párátko podstupuje aby chytilo tu svojí rybu. Rybář může jen tiše závidět a čekat tady v Čechách na rybu, která má alespoň míru :-) 75% ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Zprvu zajímavý pořad, který vám ale po několika epizodách začne zapáchat rybinou, protože zjistíte, jak je to všechno nahrané. Neustále se dokola opakující šablona: Jedu chytit tuhletu vysněnou rybu, ale je to tuze nebezpečné, zprvu ji nemůžu najít, po delší době ji konečně chytím, ale to není ona, kvůli takové malé rybyčce jsem tu nepřijel a tak další den lovím znovu a ten vysněný kousek vždycky chytím. Přitom stále a za všech okolností zdůrazňuji, jak je to všechno nebezpečné a jde o život. Tipuju, že je to převzaný pořad ze západu, ta americká velkohubost na to přesně sedí. Nejvtipnější byl díl, kde vzal sebou nějakého mongolského průvodce i s manželkou a malým dítětem a opět neustále opakoval, jak je to nebezpečná pouť a můžou je každou chvíli roztrhat vlci, či medvědi - to by totiž musel přiznat, že je zrůda, která kvůli pojebané rybě ohrozila život cizí rodiny, v opačném případě, aby se vyhnul tomuto nařčení, by musel přiznat, že je to nahrané divadýlko. Z deště pod okap, Jakube. Ale jako cestopis hezké. ()

vojta123 

všechny recenze uživatele

Já jakuba beru jako rybáře,který toho dost dokázal ale nelíbí se mi, jak to všechno zveličuje ale na druhou stranu v druhé sérii, která mimochodem ted běží v tv je o dost lepší protože už to není jen o rybaření a jeho blbých řečích ale taky je to více cestopisné a to se mi na tom líbí a je vidět ,že se z předchozí série dost poučil. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama