Reklama

Reklama

Šéf

(seriál)
  • USA Boss
TV spot 3
USA, (2011–2012), 16 h 55 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrají:

Kelsey Grammer, Kathleen Robertson, Martin Donovan, Christian Stolte, Bill Stoneking, David Pasquesi, Jonathan Groff, Connie Nielsen (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Starosta Chicaga Tom Kane (Kelsey Grammer) sa práve dozvedel, že trpí degeneratívnou neurologickou poruchou. Napriek tomu sa rozhodne ostať vo funkcii a nedať pred nikým najavo, že trpí nevyliečiteľnou chorobou. Vie o tom len jeho doktorka. Všetci v Kaneovom okolí sú priveľmi zaneprázdnení, aby si mohli všimnúť, že niečo nie je v poriadku. Podarí sa niekomu odhaliť jeho tajomstvo, aký dopad to bude mať na jeho politickú kariéru? (Tolf)

(více)

Videa (3)

TV spot 3

Recenze (59)

Ant 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě ohromně potěší, když televize předpokládá, že má inteligentní diváky. Boss je skvěle vykonstruované drama plné morálně zkažených postav, které si jdou tvrdě za svým cílem a je jim jedno, kolik lidí kvůli nim skončí v kanálu. Nejzajímavější věcí na tomto seriálu je ale to, že jsou tyto postavy vyobrazeny jako lidé, kteří mají city a nikdy se tak nedíváme jen na černobílé osobnosti. A právě tahle komplexnost dělá společně s chytrým scénářem a brilantními hereckými výkony z Boss asi nejlepší seriál této sezóny. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

1. série: V podstatě jediný zápor na tom asi bude, že jsem se s každým dalším dílem více těšil na nové lechtivé záběry Kathleen Robertsonové než na vývoj politických událostí a osobní trable skvěle zahraných postav. Boss je hodně podobný čtvrté sezóně The Wire a je to sakra povedený seriál, trochu mi tu ale chybí zásadnější, napjatější atmosféra. Možná vypustit hudbu, jako u již zmíněné starší televizní řady? Těžko říct, ovšem zejména závěrečná epizoda "šéfa" ukazuje, že držet diváka napnutého celou hodinu Starz umí. Uvidíme, co přinese další řada - jen doufám, že jich nebude víc. 2. série: Nevěřitelné. Každá minuta seriálu nabitá dramatickou energií, o kterou se marně snaží kompletní televizní konkurence. Poslední tři epizody jsou vzhledem k hrozícímu infarktu jen na vlastní nebezpečí! ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že většina českých politiků sleduje Bosse a dělá si pečlivé poznámky do svých notýsků. ;) Pohlcující náhled do sídla novodobých monster, které prahnou po jediné věci... a tou je moc. Každý díl posunuje laťku směrem nahoru a herci v čele s Kelsey Grammerem jsou do jednoho skvělí. Tenhle seriál postrádá jakoukoliv kladnou postavu. Velice realistické.... Ani v druhé řadě nezvolníme, nemoc se do Kaneova mozku zažírá hloub a chyby se množí. Vedlejší postavy získávají jasnější kontury a jejich cesty se zajímavě protkávají. Na téměř porcelánové nedotknutelnosti starosty se začínají objevovat prasklinky (důvěřovat se nevyplácí), ale Král pořád stojí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál. Skvelé obsadenie dopĺňa šikovná kamera (hra so svetlom a hĺbkou) i hudba. Ak sa zaujímate o politiku (aj tú komunálnu) toto si nenechajte ujsť. Občas však ide až o gangsterskú atmosféru, takže by Boss mohol osloviť aj fanúšikov KRSTNÉHO OTCA. Erotické scény sú tiež prekvapivo funkčné a živočíšne. Zabudnite na FRASIERA, životná úloha Kelseyho Grammera je Tom Kane!!! ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Mám rozporuplné pocity. Hlavní hrdina má charisma, jeho situace dává tak nějak lidský smysl, a zdá se, že se před námi rozehrává pěkné a návykově koukatelné politické drama - ale jak seriál pokračuje, postavy potřebují méně a méně uvěřitelné motivace ke svým zásadním a zlým rozhodnutím, takže na konci už se souloží, podráží a vraždí jak ve středověku. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (2)

  • Kelsey Drammer získal za roli v tomto seriálu Zlatý globus 2011 v kategorii nejlepší herec v dramatickém seriálu. (Terva)
  • Kelsey Grammer v poslednej epizóde sitcomu Frasier (1993) odlieta žiť nový život do Chicaga. V seriáli Boss stvárňuje starostu Chicaga. (AxelWers)

Související novinky

Julia Roberts a knižní bestseller

Julia Roberts a knižní bestseller

13.06.2018

Julia Roberts (Pretty Woman, Blízko od sebe) si zahraje v chystané adaptaci knižního bestselleru Včelička od spisovatele Chrise Cleavea. Roberts bude zároveň i produkovat, o scénář se potom postará… (více)

Reklama

Reklama